efemoms_ SiriusA ya canım aynı testi bende vericem doktorum istedi de hangi bölümden veriyoruz bilgin var mı ?,🙂
Kubrabsyg45 efemoms_ bölüm olarak değil direkt özele gidip bunu kanı aldırıcam derseniz hemen yaparlar. 1 ay öncesinde 300 civarı fiyata yaptırdım. Devlet vs yapmıyor
SiriusA Hallerimvarbenim kaşıntılarım vardı. O nedenle verdim bu testi. Gebelik kolestazı teşhisi için. Maalesef küçük bi düzeyde kolestaz çıktı. Şimdi her hafta yaptırmam gerekiyor. Keşke ücretsiz yapan bi yer olsaydı 🫤
Hallerimvarbenim SiriusA Bu gebelik kolestası bebek için tehlikeli bir durummuymuş peki canım yoksa anneyi rahatsız eden bir durum mu sadece. Bir araştıralım bakalım belki vardır ücretsiz yapan yerler 🙏🏻
denizarenmom SiriusA boyle bir testi neden ucretsiz yapmazlar ki ya sonucta saglik bu ve onemli bir durumda insallah bulursun canim
SiriusA Hallerimvarbenim bebeği de etkiliyor maalesef. Çok fazla artması durumunda. Bendeki şuan çok düşük bir düşey neyse ki. Ay bulursam çok iyi olacak her hafta 1500 bayılmanın altından kalkamayız
2022bebeki SiriusA Ben teşekkür ederim bunlar olmazsa cildiye ya da dermatalojiden de isteyebilirsiniz🐣