2pati1baby benim kizima aslinda koyacagim isim Şehrazad di. Fsrscs kendi kendine yetebilen kiz cocugu demek. Willy wonka chocolate ilk zamanlarinda karakoy subesinde bir kitap vardi rastgele sayfa actim ve orda Şehrazat , sabahin belirdigini gorerek yavasca susmus yazıyordu insta postumada bunu yazmıştım hatta. Tabi bu 2018 de:) 2019 da esimle tanistik o zamanlar bana kizim olursa zeynep olacak falan dedi ama ciddi değildik o zaman ve onemsemedim. Oda 2013de bir baba kiz gormus adamin adi kendi adi kizin adi zeynepmis ve cok guzel baba kiz iliskileri varmis bu kizim olursa zeynep olcaz demis dedim hiii. Sonra biz evlenirken şehrazad ve Şahzad (oglan olursa) kesindi ama agir dediler. Yani cocuk tasiyamaz falan , ben livza buldum kimse soyleyemedi en son ayni anlamli Umayi garanti yaptirdik dedik tamam Umay kesin var. Esim tutturdu Zeynep Umay oldun dedim asla. Ne bilcem belki eski manitanin ismi unutamadin koycan heee (dalgasina dedim güvenmediğin adamla niyr evlendin diye firsat beklenler gelmesinler) oda oha nasil anladin falan dedi gulduk. Sonra dedim koyarim ama bir sartim var , sadece Zeynep kullanilmayacak , ya Zeynep Umay yada Umay denilecek ve diger cocuklarda isim hakkin yok , kabul etti böylece diger cocuklarimi herkesin kullandigi her sene listenin ilk 3 une giren isimlerden kurtardım cocuklarimi canim kizim kusura bakma ama sildircek olursan hallederiz