Kaderrcyrr Haftada alıyoruz kızımızı kucağımıza yarin bu saatlerde yanımızda olucak sanırım artık sonuna geldik umarım çok fazla sezeryan ağrısı çekmem umarım güzel bir doğum olur ve bende buraya pozitif doğum hikayem diye paylaşırım 🥰🥰🙏 çok heycanliyim
pnar-06 Kaderrcyrr Hadi gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına İnşallah 😍 Allah yardımcın olsun darısı bize bakalım 🥰💓
EmineDefneGokce Kaderrcyrr bende 37 oluyorum 2 gün sonra . Aynı haftada olanların doğurduğu görünce çok heyecanlanıyorum 😂😂😍 Bu arada neden 37 . 1 hafta sonra da verebilirdi doktor tarih merak ettim
Pearlyy Kaderrcyrr harika bir anne olacaksın inşallah. Mükemmel olmayacaksın bunun için çabalama. Ağrılar geçici olacak kaygılarını bırak ve anın tadını çıkar. Dışardan gelen olumlu-olumsuz müdahalelere kulaklarını tıka. Herşey güzel olsun 🙏🏼💜🥹
Kaderrcyrr EmineDefneGokce kızım beklemek istemiyor rahim kasilmamda çok olduğu için doktor riske atmiyalim alalım dedi 😅 Ayyy sağ saglim allalim bebeklerimizi kucağımıza 37. Haftada almasaydi 38i nasıl beklerdim bilmiyorum 😂😂🥰
Kaderrcyrr Pearlyy çok tesekur ederim hepimiz mukkemeliz özellikle çocuklarımızın gözünde bı essiziz Allahım isteyen her kese nasip etsin inşallah çok başka heyecan bu