Ipekkk- Merhaba anneler . Bugün itibari ile 14. Haftaya girdim ancak mide bulantısı ve koku hassasiyeti şikayetlerim daha da arttı . Zofer ve ek vitaminleri kullanıyorum. Doğru düzgün beslenemiyorum bebek için endişe ediyorum. Bu gebelikle değil de mide ile alakalı olabilir mi ? Benim gibi olanlar var mı aranızda ?
Nnnnnn_ Ipekkk- Merhaba. Bende de aynisi oluyor. Mide bulantim ve kokulara karsi hassasiyyetim hic bitmedi. Parfum kokusunden bile kaciyorum. Tum kokular mide bulantisi yapiyor 🙁
MadameHappy34 Ipekkk- 6+ dan 20+ ya kadar bitmedi benim Et ürünleri Süt ürünleri Yumurta Kuruyemiş çeşitleri Domates yiyemedim.. hep mide bulantısı kusma çektim 1 kilo bile veremedim ama :) hala da çoğunu yiyemem mide bulantım devam eder.. Arkadaşım ise 37 ci haftaya kadar kusma ve mide bulantısından şikayeti vardı 38 de doğum yaptı :)
edanurkocc Ipekkk- bende aynıyım günlerce açım hişbişey yiyemiyorum halbu ki herşeyim önümde eşim ailem herşeyimi önüme koyuyor yemem için ama asla çıt yok. Prilaam kullanmama rağmen çok bir etkisi malesef yok. doğuma kadar böyle olan anneler varmış umarım bizimki en kısa zamanda kesilir. 🤲🏻
Mhtpflz Ipekkk- benimde öyle oldu canım 10 11 12 azalır gibiydi sonra arttı 17 18 de azalfı baya yine hiç yok desem yalan olur ama eskisine nazaran daha iyi yine bulantı ilacını içiyorum
Ipekkk- MadameHappy34 bende evet öyleyim ama yediğim şeylerden de tiksinmeye başladım . Bebekleriniz nasıl peki iyi mi gelişimleri ?
edanurkocc edanurkocc ve aksine kilo verdim baya. Sadece kuruyemiş , tuzlu kraker , soğuk süt, meyveler beni azcık rahatlatıyor. Umarım biran önce biter bu sıkıntı. Hepsi geçecek biliyorız ama bu süreç bizi mahvediyor gerçekten. Annelik zor
MadameHappy34 Ipekkk- Doktor iyi dedi.. bol meyve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım ama burada ki kişiler ile haftama baktığım da bana biraz zayıf gibi
edanurkocc Ipekkk- şuan 9+3 haftalığız. Ve çok şükür bebeğim gayet sağlıklı. Şuan bizim depolarımızdan tüketiyor doktorum öyle söylemişti ilk 3 ay öyleymiş.