beyzzsenturkk uykumdan uyandıracak sekilde agrılarım olusmaya basladı 59/4/9 geçe geldi sayabildiğim kadarıyla aralarında 5 dakika var ilk gebeliğimden dolayı emin olamıyorum ama bu agrıları ilk defa yasıyorum sürekli ıkınma isteği geliyor regl sancısı gibi kasıklarım agrıyor çömeldiğimde ağrılar daha da yoğunlasıyor yalancı sancı olabilir mi cunku nişanım ve suyun gelmediği icin gerçek sancıları ayırt edemiyorum
teachervera beyzzsenturkk Canım benim de ilk Oğlumda sancı hiç olmadı bilmiyordm ama kızımda böyle karnımın iki tarafından kasıklarma doğru olmuştu sancım 90 çıktı ıkınma da sancı
gulsumd1 beyzzsenturkk sizin yazdıklarınız forumda hep okuyorum inşallah sağlıkla doğurursunuz rabbim yardımcınız olsun :)
Armin-Guney Nişan veya su gelmeden de dogum başlıyor. Benim 5 cm acilma olana kadar su falan gelmemişti. 5 cmden sonra hastanede ebeler keseyi patlattı ve açilmam hızla ilerledi . Bence doğumun başlamış , hastaneye git . Saglikla kucağına alirsin umarım 🧚♀️
beyzzsenturkk teachervera normalde hep kasılırdım karnım toplaşırdı simdi gelen sancı canımı yakıyor ve aralıklarla geliyor çömeleyim diyorum cok canım yanıyor aksam da baya bacak aralarım agrımıstı yürüyememistim bilemiyorum gerçek ağrı mı
teachervera beyzzsenturkk Ben gitmiyordm mesela hastaneye zorla götürdüler az kalsın sezeryan dikişlerim patlamak üzere imiş. Sen kesinlikle hastaneye git
Ezgiparlak Sen bekleme canım bebişinde kendi canınıda hiç riske atma düzenliyse zaten doğum sancısıdır.Allah bir avazda kurtarsın
Ezgiparlak beyzzsenturkk ohh maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşallah sizede çok geçmiş olsun 😇
gulsumd1 beyzzsenturkk amin çok sevindim doğum yapmanıza hayırlı evlat olur inşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰🙈