Papatyali BFerayeY şimdilik bi sıkıntı çıkmadı bebek doğum pozisyonu almış gününden önce gelebilir dedi tek sorunum adam akıllı bi ultrason görüntüsü vermedi ve aşırı rahat tavırları var. Ama bazen de o rahatlığı beni de rahatlatıyo ☺️ Siz hangi dr kaçıncı hafta ?
BFerayeY Papatyali 12. Hafta Benim acaba ameliyatı normal doğumu falan nasıl . Siz kaçıncı haftadasınız
BFerayeY Papatyali rica etsem Doğumdan sonra Buraya yazar mısın hastane doktor nasıldı .Allhım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
merwerkan1903 sefikaDeveci şafak 52 heyecanla kızımızı bekliyoruz şuan tatil yapıyoruz herşeyimizi hazırladık bir tek "MERCAN"ımız eksik😊herkese saglıklı dogumlar
Nazlicinar sefikaDeveci safak 80 bekliyoruz bakalım gecmiyor gunler uyku yok oturup kalkamiyorum nefes alamıyorum🙈
Papatyali BFerayeY tabiki yazacağım yakın arkadaşım 15 gün önce normal doğum yaptı dr onunda Arif bey çok memnun olduğunu söyledi ebeler dr herkes ilgiliydi dedi. Siz şu an kaçıncı haftadasınız ?
Gekon1710 sefikaDeveci 9gün şuan arada bi yoklayan yalancı sancılarım hariç bütün ağrışarım azaldı çok şükür 😊 şuan ki duygularım, ruh halim🤯😍😂😱😱😱😱😱🤩🤩🤩🙄🤪😒😩🤷♀️😄💕😭😍😍😍😍