AdinsMom tamamen aklımdan çıkardığım ay rutin kontrol amaçlı testimi yaptım negatifti adete 2-3 gün vardı dedim Yok Elif rahat ol takıl kafana göre o günden sonra 3-4 gün ben gece rüyamda pozitif testler görmeye başladım artık demeye başladım herhalde psikolojim etkilendi 3 yıldır çünkü bekliyorduk bu haberi dedim yine bir test yapayım yaptım gözün zor gördüğü bir silik çizgi çıktı tekrar aldım tekrar aynısı oldu göz gerçekten çok zor görüyor dedim ki acaba ben mi yanlış görüyorum ertesi gün kan verdim 5.67 çıktı tabii eşime söylemiyorum iki günde bir kan vermeye başladım çok yavaş arttı aslında ben dedim ki kesin sağlıksız gebelik ama sonra düzenli hale geldi
5.67
8.79
16.2
2 gündür bir böyleydi burdan sonrası 4 gün ara
80
520
1 hafta sonra bu değer çıktı
3418
80 değerini görünce yani baktım düzenli artıyor tam babalar gününe denk gelmişti hep hayalimde zaten böyle bir haberi önemli bir günde söylemeyi istiyordum akşam işten geldiğinde bir kutu hazırladım müzik açtım videoya çektim çok güzel bir anı oldu o zaman öğrendi geç döllenme olmuş benim yani öğrendiğimde 5,5 haftalık olması gerekirken 2 buçuk haftalık olarak sayılıyordu öğrendikten 23 gün sonra bebeği gördüm şimdi son günlerimiz 34+5 iz kızçemizi bekliyoruz artık son günler tam umudumuzu kaybettiğimiz anda geldi miniğimiz çok şükür bugünlere