Su12300 10 gündür uyutmayan ve ne yaptıysam geçmeyen bir öksürüğüm var 20 haftalık hamileyim artık öksürmekte karnım ağrıyor antibiyotik kullanıyorum fakat hiçbir etkisi olmadı ne yapabilirim
piiremsesinannesiii Su12300 şuan şu saate bende aynı durumdayım çok kötüyüm ya çok geçmiş olsun inşallah atlatırız çabuk
Zln2152 Su12300 aynı durumdan muzdaribim bu saat oldu halen uyuyamadım öksürükten ciğerlerim patlayacak gibi 16+4 haftalığız çocuk konusunda da evhamlıyım domuz gribi teşhisi konuldu bana çünkü 😔
_senabaz Su12300 Benimde aynı şekildeydi tereyağ eritin içine pekmez koyun kesiyor hemen tereyağı yakmamaya dikkat edin ama gece öksürükten uyandıkça içtim ben 2 günde kesti
Su12300 piiremsesinannesiii inşallah🥹 çok zor bir durum gerçekten özellikle bu sebeple uykusuz kalmak çok yıpratıyor bebek içinde endişe ediyor insan
Su12300 Zln2152 çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizle çabucak atlatırız zor bir süreç ama sonu güzel olsun 😔
Zln2152 Su12300 amin inşallah canım inşallah yavrularımız iyi olsun da biz idare ederiz bir şekilde 😔
Berfinbaran Benimde öle 18+3 haftalığım 2 gündür çok fazla öksürünce kahverengi akıntım ve beyaz alıntım oluyor çok korkuyorum ne yaptıysam geçmiyor bu hastalık