Zeynep_Asellll Bebeğimle kavuşmaya çoook az kaldı. Sizler kaçıncı haftadasınız Anneler🌸 Heyecan dorukta. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🐣❣
Rumuz123456 Zeynep_Asellll 38+5 olduk biz de ☺️ ama kanalda bile değil henüz. Sancı vs hiçbir belirti de yok 🤷🏼♀️
Evinamin031120 Ben de tam 38+0 1 haftadır 1 cm açılma +hafif sancıyla geziyorum ne gelen var ne giden 😂
Zeynep_Asellll Evinamin031120 Aynı gidiyoruz🥰 Benim kızımında pek gelesi yok galiba😂 O kadar ağrı, sızı var ama bir türlü kanala girmemiş😅
Cemos06 Evinamin031120 bu arada catı muayenesinden sonra her hafta acımaya bakıyorlarmı? Biz carsamba gittik ilk çatı muayenemi oldum haftayada pazar günü gidicem gene bakar mı
Evinamin031120 Zeynep_Asellll bizim beyefendi girmiş baskı da yapıyor da bana garezi var ondan herhalde gelmiyor 😂ayıptır demesi yürürken vajinamdan düşecek gibi hissediyorum ağrı da var ama gelmiyor gelmiyor
Rumuz123456 Zeynep_Asellll evet yaa gerçekten inatçılar 🤦🏼♀️ pilates yapmaya çalışıyorum her gün, hurma vs yiyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum ama gram sancım bile olmuyo😅
Zuzuu86 Zeynep_Asellll canım sezaryen benım çarşamba sabah doğumum 🙏🏻🥰 kavuşuyoruz oğluşla darısı sana canım hayırlı sağlıklı zamanında inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰🌸
Zeynep_Asellll Cemos06 Geçen gün sancıdan ölücem sandım hastaneye gittim ne açılma ne sancı hiçbir şey yok😂 sanırım psikolojik dedi ebe. Hemen gelsin istiyorum, tanışmak için sabırsızlanıyorum🥰
Tugcelb Cemos06 günümüz aynı:) benimde bir beliryim yok geçen hafta kontrolde açıkşık feşan yoktu, henüz kanalda da değilmiş sadece başı kanala yakınmış. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz, aniden mi belirtisiz gelir bizimki😂
Bilgeszr Cemos06 37+5 im bende gece bel kasık agrım vardı hafif bakalım ne zaman gelecek beyimiz in keyfi 💙🤲
Zeynep_Asellll Rumuz123456 Bizi hazırlıksız yakalayacaklar galiba. İlla 2 ayağımızı bir pabuca sokarlar😂
Cemos06 Zeynep_Asellll bizde cok sabırsızız eşimle 😅ama hareketler cok kuvvetli onlar can Yakıyo olabilir benim öyle şuan 😊