Fadimegll321 Celins_ 2 arkadaşım elbise gibi olandan al daha rahat edersin demişlerdi elbise gibi olandan aldım birde altüst takım alacağım 🤦🏼♀️
Celins_ Fadimegll321 ben elbise gibi olanlarda rahat edemiyorum ya. Ilk doğumda da alt üst takım almıştım hem misafir yanında da giyilebiliyor öyle olunca.
Nuray08 Celins_ cnm sen bursadasin bn cumhuriyet cad. Uludag toptan var orda çok güzel şeyler var ve piyasaya göre fiyatlari uygun Bn otdan almıştım birde instagramda onlinecamasir diye bi site var ordan da aldım onunda ürünleri çok güzel
Celins_ Nuray08 daha fazla beklemiyim bi an önce alayım dedim canım çocukla çarşıya çıkmakta zor😀 Bu takımı aldım trendyoldan
Celins_ Ipek_2017 bende yedek olarak ilk doğumumda aldığımı koyucam yanıma. Babaannemsi takımları sevmiyorum hiç😁
Ipek_2017 Celins_ evet yedek olarak koyucam bende.nolur nolmaz ama gereksiz iş yani. Lohusa takım diyince bide fiyatta pahalaşıyor Ama 2 tane önü düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım ekstra .
Sirine34 Doğumum yaza denk geliyor haziran da o yüzden ince bir şeyler arayışındayım şunlar çok naif çok hoşuma gittiler 🥰
nicolenico Kayramomm ben de bunun kırmızısını aldım. Kumaşı çok kaliteli değil ve ince ama lohusaya olur. Ben xl aldım büyük alın çok rahat.
Sirine34 [silindi] yok henüz almadım güvenilirlik için trendyol da da var yorumlara falan baktım herkes güzel yorum yapmış ama biraz pahalı 399 du sanırım vermeli bilemiyorum 🥲
Celins_ _Deniz1 Buyrun 😊 https://ty.gl/saunxu5it2 her rengi var saten seçenekleri de var. Ben kendi bedenimi M beden aldım. Denedim tam oldu.
[silindi] Sirine34 şuan hiç ucuz bir şey yokki artık mecbur insan içine çıkıyoruz alacağız gibi duruyor :)
Sirine34 [silindi] Aynen öyle maalesef dediğiniz gibi kendi kıyafetlerimi kendim dikiyorum bazılarını aslında hiç bir şeyi yok gibi çokta kolay duruyor inanın maliyeti 150 yi geçmez bu kadar yapmaları vicdansızlık ona üzülüyorum 🥲 inşallah dikebilirim