A_C_04 Hanımlar an itibariyle 19+0 olduk bugün mide yanması başladı bana erken gibi geldi sizlerde ne zmn başladı bu yanma ve iyi gelen yanmayı geçiren şeyler neler bnmle paylaşır mısınız 🥰
siyahinci3 A_C_04 yediginiz bir sey dokunmus olabilir 36 haftalik olduk 30.haftadan sonra basladi şuan cayir cayir yaniyor aman Allahim 🤦♀️
Papatyaa_01 A_C_04 benim 25de mi ne başladı şuan 28im gastren duo şurup var onu gece bi kere içiyorum gün boyu yetiyo, doktorunuza bi danışın bence :)
Mti2209 A_C_04 ben 8 haftalığım ve 3 haftadır dayanılmaz derecede mide yanmam var, hiç geçmiyor . Ve içtiğim hiç bir şurup ne gaviskon ne rennie asla işe yaramıyor . Oturup Allah’a dua ediyorum .
A_C_04 siyahinci3 bilmiyorum ki geçmek bilmiyor bnde erken olduğunu düşündüm ama yinede emin olamadım ya☺️
siyahinci3 A_C_04 19 da basladi ise gercekten Allah yardımcınız olsun diyeyim ama insaallah gecicidir
papatyakokusu Reflü gastirit şikayeti olanlarda dahada azıyor ben şuan 20 haftalığım sırtıma vuruyor ağrısı nevesim kesiliyor gece yatarken kefir bir bardak bi nebze olsun işe yarıyor
A_C_04 papatyakokusu yaaa Allah yardımcınız olsun inşallah daha yolun yarısındayız sonuna kadar nasıl idare edicez acaba
Smya A_C_04 yapabileceğin en güzel şey mümkün olduğunca bahrattan Uzak durmak, acı özellikle. Çok yememek lazım bir de. Yemeği yiyence yatma kesinlikle o bir sinsin. Sonra bol bol su iç ama yemekten hemen sonra değil.
Edolianneoluyor Benim de 10. Hafta ama her gün midem yanıyor gastrit var o yüzden olduğunu tahmin ediyorum . Mide problemi olan insanlarda daha çok yanma oluyormuş diye duydum .