1Gunes Kızlar bebeğim 1 saattir falan aynı yere hıçkırıyor gibi vuruyor gibi neden böyle yapıyor cozemedim karnında sert değil bi yere toprlanmada yok sizinde böyle oluyor mu ? Bilgisayar başında oturuyorum 1 2 saattir acaba ondan mi oldu
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes benimde öyle oluyor ama saatlerce değil hıçkırık bitiyor sinirleniyor mu ne yapıyorsa artık arkasına aşırı sert bir tekme geliyor 😅yarım saat sonra tekrar aynı yerde hıçkırık aynı haftadayız
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet vallahi şimdi döndü ayaklar göğüs altında 🤣 muhtemelen doğum pozisyonu aldi🤣 zaten sürekli ddoğum pozisyonunda oklava yutmuşum gibi oldu
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet vallshi şaşırdım böyle olunca büyüyor hissediyorum ama tepkileri çoğaldı maşallah 🤣
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes benim bebe hâlâ ters 🥲 bu ayın sonunda da kontrolüm var tersse sezaryen olacağım artık. Bakalım kim ilk önce doğurcak 😂😂
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet vallshi benim ki doğum pozisyonunda 28. Haftadan bu yana her kontrolde 🤣 ben bi 41 görürüm kesin 🤣
1Gunes tgcebl hıçkırık mi stres mi bilemedim çünkü 2 büklüm oturdum bilgisayar başında o yüzden korktum
Nur-006 1Gunes bende 33+1 im ve kızım hala dönmedi ters ama doktorum son ana kadar dönebilir daha dedi