Kucuk_melegim Cok şükür 36yi gordukk 34+3 de sancılarım vardi doktor artik keyfi bilir gelmek isterse gelir demişti çok erken diyordum ve şimdi 36 haftalik olduk 🥰 1 hafta sonra prematürden çıkıyoruz inşallah
BBuseY Kucuk_melegim kilosu yerindeyse bu hafta bile çıkmış sayılıyorsunuz canım 🤗 rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
Merveclnk Kucuk_melegim darısı başıma inşallah 35+3 erken doğum riskim var şuan 37ye kadar dayansa çok iyi olacak 🤔
Kucuk_melegim BBuseY yarin görüş günümüz bakalim beyefendi kac kilo oldu 35 haftada 2510 kg di şimdi merakla bekliyorum zamaninda gelsin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın 🥰
Kucuk_melegim Nurelaa yaa ayni ilerliyoruz senin doğmun hangi tarihte canim normal doğum mu yapicaksin inşallah sağlıkla kavuşalim
Nurelaa Kucuk_melegim Tam gününe göre 13 şubat görünüyor ama belli olmaz tabi 🙂 baş gelişte bekliyoruz bakalım
Kucuk_melegim Nurelaa ay evet 13 Şubat 🥰 bu gunlerde akintida değişiklik oldu mu bende şeffaf sümüksü bir akinti geliyor çok değil ama arada bir Bizmkide dondu yarin muanem var bakalim
Kucuk_melegim Canselyaren benim ilk doğmum maşallah size beni nelerin beklediğini bilmediğim için bende de korku var
Canselyaren Kucuk_melegim ilk doğum olduğu için hiç kimsenin dediğine bakma🙃 kimseyi de duyma rahat ve sakin olursan mükemmel geçecek herşey hiç birşey bilmiyorsun sadece bebeğine odaklisin çünkü 🥰
Canselyaren Kucuk_melegim tabikide hayır. Rabbim öyle bı güç kuvvet veriyor ki anlamıyorsun bile🌸 çok çok kötü şeyler yaşansa 3. Normal doğumumu yapmazdım sanırım😁