Hilhir28 Arkadaşlar detaylı ultrasona girmeyip sorun yaşayan var mı ilk kızımda covitten dolayı gidememistim şükür sağlıklı doğdu fakat şuan da ben pek istemiyorum hemşire ısrar ediyor sizde de yaptırmayan pişman olan varmi pişman olmaktan korkuyorum
Likayolcusu Hilhir28 bende kızımda koronadan dolayı gidememiştim bu gebeliğimde karasızım randevu bulabilirsem gidicem
Elyesa Hilhir28 detaylı ultrason da engelli olduğunu öğrensem bile aldırma gibi bi durum asla söz konusu değildi ama tedavi edilebilecek bi hastalık varsa bunu da öğrenebiliyorsun mesele benim bebeğe giden damarda tıkanıklık vardı ve ilaç kullanıyorum bi arkadaşımın bebeğinin ayağı içe doğruydu tedavisi olan bi durum hemen bebek doğmandan doktor araştırıldı değişik bi ayakkabısı var o alındı vs bence gidilmesi gerekiyor
Hilhir28 Likayolcusu yakınımıza engelli vs diyerek kürtaj ısrar ettiler yakinimiz kabul etmeyip doğum yaptı ve sağlıklı doğdu bir kaç tanıdım var böyle o yüzden de kararsizim
Likayolcusu Hilhir28 ya işte herkez aynı düşünmüyor Rabbim imtihan etmesin ama ne olursa olsun rabbimin verdiği cana kıyamam ben ama önlrm Alabiliceğin bişeyler varsada dikkat edilmesi lazım