Tugcecv Erken doğum olmaz değil mi kilosu ve boyu 1 buçuk hafta önden gidiyor. Sütte geldi baska yasayan var mı bunu
Merveisildak Tugcecv benimkide 2hafta önden gidiyor 29+5 im 1500 kg olunca sen diyet yapmalısın dedi az öz sağlıklı ve yeşillikli yiyorum sezeryan olucaksanda 37 de alırım beklemem dedi
Denizesen28 Tugcecv 31 haftalik olduk 2 haftadır benden de geliyo bebek normal haftasına göre gidiyo şuan 😊
Sellmaseellma Tugcecv canım bizimde 1 hafta önde gidiyor 29+2 deyiz ultrasonda 30+2 olarak veya 30+3 olarak görünüyor sorun olmicağını aslında iyi birşey olduğunu söyledi doktorum ama sütüm gelmedi sadece göğüs uçlarımda çatlama var akıntı bile gelmedi
EmineDefneGokce Tugcecv ilk gebeliğimde 17. Haftada gelmeye başladı süt Bebeğimde 2 hafta öndeydi ama son adete göre doğum yaptım. Gerçi doktor da demişti son adet önemli diye . Öyle de oldu Gebeliğim 37. Hafta yine son adet tarihini baz alıyorum
Tugcecv Merveisildak benimki de 28+5te 1500ü geçmişti ama bir şey demedi. Uzun boylu bebek dedi sadece
Tugcecv Sellmaseellma bende hafif ıslaklık hissediyordum göğsümde biraz sıktım sarı su geldi hemen korktum bi daha yapmadım 😂
Sellmaseellma Tugcecv sıkma canım uyarma göğsünü o sarı sıvı sütten daha değerli aslında ama yapcak bişey yok iyi bişey aslında gelmesi sezeryan olsa bile doğumdan hemen sonra sütün gelicek