Gozdeparlar Hanımlar baş ağrısından ölüyorum napayim. Dus aldim, 2 tane parol ictim, mesajlar yaptım, yürüyüşe ciktim, patates soyup bağla dediler onu bile yaptım geçmedi. Başka tavsiyesi olan
Likayolcusu Gozdeparlar ben kusunca geçiyor baş ağrım migrenim var uyuyabilirseniz sesiz karanlık bi yerde uyuyun benim başka türlü geçmiyor
Babykalamar Gozdeparlar mentol tasi alip surun basiniza. Sonra masaj yapin karanlik bi odada yarim saat uyuyun. Ben hep oyle yaptim ilk 4 ay
Akcaozge Gozdeparlar o kadar ağır yaşadım ki bu baş ağrısını 1 buçuk hafta hiç geçmedi en sonunda doktoruma danışıp acilde parol serum taktırdım kendime öyle gelebildim beynim uyuşmuştu artık serumdan sonra yaşadığımı hiseettim
ilkin41 Gozdeparlar ağrıyan yere hakiki nane yağı sür ve sıkıca bir tülbentle bağla ve karanlık bir odada yat önce odayı havalandır evinde varsa hava makinasınını da aç çok iyi gelicektir.
Gozdeparlar Likayolcusu kötü yanı ne migren var ne sunizit. Bunu da denedim 2 saat yattım sakince karanlık yerde oda ise yaramadı ☹️☹️
Selin22 Bende de baş ağrısı var deli gibi ağırıyor dediklerinizi yapıyorum ama geçmiyor ve hatta sol tarafım felç geçirir gibi uyuşuyor yani bildiğiniz dilim ağızım elim falan 10 dakika içinde geçiyor çok garip bişey oluyor yarın çıkacağım nörolojiye bakalım
-_Esra_- Bu yaptıklarına rağmen geçmediyse doktora gitmelisin geçmiş olsun, birde karanlık bir odaya geçip dene
Gozdeparlar Babykalamar gercekten mi ama ben burnuma onu sürmeden uyuyamiyorum nefes alamıyorum. Doktoruma söylemelimiyim bunu acaba
Babykalamar Gozdeparlar bende ayni sekilde burnuma suruyodum gece. Cunku nefes alamiyorum. Burda okuduuklarima gore vicks uzun kullanimi zararliymis o yuzden pespese surmeyi biraktim
Babykalamar Gozdeparlar hahahaha bebde 33+4 🤣🤣 bise olcagini sanmiyorum ya millet sigars alkol iciyoda olmuyo
elifcicek_07 Enseden değil ama tam kafanın arka tepesinden bir tutam saçını tut yani inve bir örgü yapılabilecek kadar bir tutam ve aniden çek küçük bi şok şaşkınlık yaşayabilirsin ama hemen şak diye geçiyor 🤷🏻♀️migrenim var hamileyim doktor bir arkadaşım önerdi bak çok faydasını göreceksin