Olich S_degirmnci 3 tane çocuğum var her birine bepanthol krem kullandım fakat inatçı geçmeyen pişikte her zaman mustela favorim oldu. Aslına bakarsanız hepsi kimyevi alt yapısına sahip ve tabii ki her şeyin fazlası zarar. Ortanca çocuğumun cildi çok hassastı bu sebeple haftada 2-3 defa kurutulmuş papatya çiçeği banyosunu yaptırıyordum. Cildini rahatlatıyor ve pişik oluşmasını engelliyor çünkü papatyanın antiseptik özelliği var 🪴
NaimeYilmaz Hametol Baby kullandık senelerce. Fiyatı makul ve oldukça etkili bir ürün. Bu tür ürünler günlük kullanıldığı için içeriği de oldukça önemli. Pişiği onaran, koruyan ve oluşumunu engelleyen ürünler tercih edilmeli. Çünkü pişik tam bir kısır döngüdür diyebilirim… Başladıktan sonra iyileşmeye başlayıp durmadan tekrar eder. İçinde bir çok yağ ile birlikte zeytinyağı da bulunduğu için bu ürünü tercih etmiştim. Bakabilirsiniz linkten 🌸 https://ty.gl/wjdqvuct19
CeydaST Kayraa42 vazelin petrol ürünü. Cildin hava almasını da önlüyor. İyileşmiş olabilir ama farklı şeylere de yol açabilir bence artık kullanmayın
Mervetnl Kayraa42 vazelin ciddi oranda petrol içeriyor, çok iyi geliyor pişiğe ama çokta önerilmiyor diyorlar 🤷🏻♀️ Karar sizin tabi ama belki hametol ile dönüşümlü kullanabilirsiniz. Hem yazdırılıyormuşta hametol 🫶🏻
Melisa-98 Yagmursnr Harika bi krem 2 cocugumda kullandim ustelik sadece cocuk icin degil kendim icinde kullandim vee suan 3. Cocugum icinde bi kac tane stok yaptim
Yagmur001 O kadar pahalı kremler kullandım ki hiç biri pişiye iyi gelmedi geçer gibi oldu hemen sonra tekrardan başladılar. Sonra bir doktorun tavsiyesi ile Arko krem kullandım bu kadar mı hızlı etki eder. Bebek pişiklerinde favorim Arko krem.
Elif0111 S_degirmnci uzun araştırmalar sonucu pişik kremi, şampuan ve çamaşır deterjanında Minoris markasına karar verdim ve aldım. Henüz kullanmadık bebişi bekliyoruz :)