Minikcennetim Kızlar yarın sezeryan olacağım nasipse 39+3te sezeryan sonrası her bebeği küveze koyuyorlar diyorlar karsta oturuyorum burası da soğuk doğru mu acaba?
Dilara556 Minikcennetim genelde kilosu düşük çocukları koyuyorlar . Yada solunumda sıkıntısı olan sağlık sorunu olan çocukları koyuyorlar her bebeği koymuyorlar canım
minnosbirkiz Minikcennetim hiç böyle bi genelleme yapıp kendinizi korkutmayın, arkadaşım 35+1’de doğum yaptı bebeği 3.050 gram doğdu, şişi inince 2.750 gram kaldı, küveze felan girmedi maşallah, bitek sarılık olayında sıkıntı yaşadılar o kadar 😇
kuzeymomsss Minikcennetim ne alaka, ay bu insanlar çok bilmiş. 37 haftalık doğum yaptım çok şükür oğlum küveze girmedi. Kuzenim geçen gün 35 haftalık doğum yaptı onun oğlu da girmedi
1asel-duru Minikcennetim solunum sıkıntısı ya da rahatsız olan bebekleri alıyorlar bende sezeryanla doğum yaptim
Minikcennetim Dilara556 canım kısa süreli de olsa dış dünyaya adapte olması için ısınması için koyuyorlar dediler de bende bir sorayım dedim
Suheyla2 Minikcennetim canım o bahsediken küvez değil çocuk anne karnından çıkınca düz bir zemin üzerinde ısıtıcı düşün onun altında bebeğin ölçümleri falan yapılır giydirilir ve bebek teslim edilir belki onu demişlerdir sana
Tiiffany Minikcennetim İnşallah olmaz tabi. Ama bende artık korkuyorum. 18 aylık oglum var hersey cok iyidi ama dogum sonrası aniden solunum sıkıntısı yüzünden yogun bakıma alındı 5 gün kaldı ama çok zordu bizim için. Ve tıka basa doluydu yogun bakım ünt ve bebek odası. Şimdi yine hamileyim inanın tek korktum bu yine aynı seyleri yasamak istemiyorum. Ya solunumdan yada enfeksiyondan giriyorlar küveze. Anlamıyorum ki neden böyle 12 yasında oglum var oda sezeryan dı hiç bu tarz seyler o zaman yoktu. Doktordan mı yoksa bebekten kaynaklımı bilmiyorum oglum dgdugu vakit. Kontrollere goturdugumde hemsirelerde aynı seyi söylüyordu. Bu sene dogan tüm cocuklar kuvezde diye. Herkes pandemi yüzünden falan dedi ama forumlarda halen görüyorum ve bende cok korkuyorum. Nedense zaten sezeryan doguranlarda oluyor bu durum. İnşallah herkes sag salim kucagına almayi nasip eder
Dark Minikcennetim 37+0 da doğum yaptım kuvoze falan girmedi Doğum şeklinden değil ya solunumda sorun oluyor ya da enfeksiyon sebebi ile giriliyor veya düşük kilo
Minikcennetim Suheyla2 olabilir canım bi an önce bebeğimle ten tene temas edip emzirmek istiyorum inşallah
Suheyla2 Minikcennetim ten teması o aşamadan önce olur canım çıkınca senin yanağına vs koyarlar bir kaç saniye sonra giydirilir ama tabi emzirme sen odana geçince Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
FatmaAselinAnnesi_60 Minikcennetim hayır her bebek girmiyor küveze sadece solunum sıkıntısı yada başka şeyler olursa giriyorlar benim yeğenim 1 kilo 900 gram doğdu küveze girmedi
Baloglum93 Minikcennetim her bebek girmiyor genelde sağlık sıkıntısı olan bebekler giriyor ben ve görümcem 3 gün arayla sezeryan olduk benim bebeğim bı hafta kuvezde kaldı o bebeğini aldı evine geldi kısmet yani
as_af Minikcennetim ya aslinda bebek usumesin diye koyuyorlar sepetle odaya goturene kadar usuyecegine kuvoze koyup goturuyorlar etrafindan hava korumasi oldugu icin. 2300 dogdu kizim benim kizimida boyle odaya goturduler. Korkma icini ferah tut
Tugbaysima Minikcennetim 40. Haftamda soğuk yaptım canım almadılar bebeğimi küveze sanırım sağlık sorunu olanları alıyorlar diye düşünüyorum