Ebruaydinn 18 haftalık ikiz gebeyim ve ara ara ritmim hareket edersem 140ı bulabiliyor. Önceden ritim bozukluğu sebebi ile ablasyon olmuştum. Geçen acil de 130 larda ölçüldü ve riskli olmadığı söylendi böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu
Likayolcusu Ebruaydinn bende 14 haftalık ikizlere gebeyim çok nefes nefese kalıyorum ve kalbimi bazen o kadar çok garip attığını his ediyorum ki ve çözemediğim şekilde sanki sürekli deprem oluyor gibi sarsılıyorum neden oluyor bu dr gittiğimde en son tansiyonun düşük biraz dediler o kadar
tugbacns Ebruaydinn demir takviyesi kullanıyor musunuz acaba? Benim 16. Haftalarımda baya çarpıntım oluyordu bildiğin kalbim tekliyordu kardiyolojiye falan göründüm holter takıldı hamilelikten olur ilaca başlamaya gerek yok dediler tamam dedim daha sonra 20. Haftama yaklaşırken doktorum demir takviyesine başlattı ve kullanmaya başladığımdan beri çarpıntım yok çok şükür
Ebruaydinn Likayolcusu vücut fazla kan pompaladığı için diyorlar ama nabız ölçebiliyorsanız takip edin bir
Ebruaydinn tugbacns 16. Haftamda demir kan takviyesine basladık aslında hatta 12. Haftalarım da carpıntım pek yoktu ama takip amaçlı kardıyolijeye göründüğüm de eko ve ekg cekildi normaldi herşey bende vitamin olabilir diye düşünüyorum aslında
tugbacns Ebruaydinn anladım belki benimki gibi bir sebeptir diye düşünmüştüm demire daha yeni başlamışsınız sayılır gerçi belki de geçer bir kaç haftaya. Geçmezse de bir çok kişi hamileliği boyunca yaşıyormış çarpıntı siz yine detaylı olarak kontrolden geçersiniz hala bir şey bulunamazsa hamilelikten sonra geçer umarım ☺️