Sellmaseellma Ledeyna21 bizimde 450 den 515 olmuş muayene doğumda 10 binden 15 olmuş sezeryan valla ayın 10 u gibi kontrole gitmem lazımdı doktora bende çapaya gittiğim için 10 unda kadın doğuma 1 hafta sonra giderim dedim gitmedim daha bu hafta giderim inşallah
mercimektanesii Ledeyna21 bnde batı hastanesine gidiyorum Özgür beye özel muayene 400 olmuş hastanede %60zam yaptı indirimli Sezeryan 8,5 9 arası olmuş 5,500den
Ledeyna21 Asli123s aynen öyle ondan bende fiyat araştırması yapıyorum ortalama hastane fiyatları nedir diye muayene ücreti390 dan 515 olmuş bu kontrolümde doğum ücretini soracam yılbaşından önce fiyat vermediler güncellenecek diye
Ledeyna21 Leylabngll fiyatlar uçtu ne yapacağımızı şaşırdık son aylarda doktor değiştirmek zorunda kalıcaz
Ledeyna21 nefesyy maşallah sanırsın ameliyat yapıyorlar nasıl bu kadar yüksek fiyatlar veriyorlar anlamıyorum yuh 🤦♀️
Ledeyna21 nefesyy Allah hepimizin yardımcısı olsun devletin bedava karşıladığı hizmeti sırf personellerin merhametsizliği ve ilgisizliği yüzünden özele gitmek zorunda kalıyoruz korkuyorum resmen devlet hastanesinde doğum yapmaya 🥺
cherryblossom7 Ledeyna21 valla korkmak lazım komşumuzun kızını resmen dökmedikleri kaldı üstelik İzmir gibi bi yer de. Öyle kötü davranmışlar ki stres olmuş kizcagız