aybukekurt55 Selam arkadaşlar zeucit diye takviye vitamin sperm arttırıcı ilaç var eşleri kullanıp faydasını gören var mı ona göre alacağım kızlar
minnosbirkiz aybukekurt55 onu bilmiyorum ama sperm kalitesi ve hızı için eşim çakşır suyu kullandı, çok geçmeden hamile kaldım 😇
babygst aybukekurt55 bi faydasını göremedik neticede şu an tüp bebek tedavisi görüyoruz baştan görmek isterdim 1.5 yılım boşa gitmiş gibi hissediyorum
emir_01 aybukekurt55 dr henri takviyesi kullaniyorum bu ilacida duydum burda faydasini gorenleri sizde gorursunuz insallah
Melek156 minnosbirkiz yorumuzu yeni gördüm inşallah sizde benim yorumumu görürsünüz eşiniz nasıl kullandı çakşır suyunu
minnosbirkiz emir_01 ağustos ve eylülde kullandı, ekimde kullanmadı sadece arı sütü karışım ve keçiboynuzu pekmezi tüketti, kasımda hamile kaldım nasip olmadı, aralıkta bidaha hamile kaldım 🙊 morfoloji 2 (doktor varikosel ameliyatı ol demişti eşime) 😇
aybukekurt55 babygst boşa gitmedi öyle düşünme zamanı değilmiş en azından sen elinden gelen bütün yolları denedin şimdi tüp bebeğe geçtin
minnosbirkiz aybukekurt55 evet önce aktardan alıyorduk orası aşırı zam yaptı diye sonra trendyoldan almaya devam ettik güvenilir bi satıcıdan
Yasemincee26 aybukekurt55 eşim kullandı yanında E vitamini de vermişti doktor. Biraz sperm sayımızda düzelme oldu
minnosbirkiz aybukekurt55 evet çakşır kökü suyu yazıyor, mecitefendi marka, satıcı olarakta fastgross satıcısından söylüyorum 🥰