SaHil_Hayat Kızlar merhaba Kızıma isim arıyorum şöyle düşündüm ama saçma olur mu bilemedim Eşimin adı Savaş benim adım Hilal baş harfleri birleştirip SAHİL ismini düşündüm ama dediğim gibi olur mu bilemedim sizce
1prensannesiiiii SaHil_Hayat Çok alışılmış olmadığı için garip gelebilir ama kumsal var sahil neden olmasın🤣🤗
minnosbirkiz SaHil_Hayat bi tanıdığım oğlunun adını orman koydu, severkende ormik ormik diyor o geldi aklıma 😁 olabilir aslında ama çok alışıldık bişey olmadığı için, çevrenizde hevesinizi kıranlar mutlaka olacaktır 😇
2pati1baby SaHil_Hayat gayet güzel bir bakıma anlamlıda neden olmasınki. Şuan saçma gibi geliyor olabilir ama bir kaç yıl sonra patlama bile yaşar. Benimde oğluma koyacağım isimi kimseye beğendiremedim 🤣 umrumda mı asla benim beğenmem yeter
SaHil_Hayat 1prensannesiiiii sahil ismi de varmış aslında araştırdım ama pek duyulmadığı için tuhaf geliyor
SaHil_Hayat uraz_ve_annesi- internetten kız isimlerine baktığımda karşıma çıktı sahil ismi olanlar var ama isim kulağa alışık olmadığı için mi bilmiyorum ama bana da tuhaf geliyor o yüzden sormak istedim
uraz_ve_annesi- SaHil_Hayat sormasanız fikrimi söylemezdim anne baba neyi severse o güzeldir ama sorunca kayıtsız kalamadım bende 😬 bence büyüdüğünde ismi sıkıntı olabilir ama romantik bir isim bir açıdan da kuzenimgilde veli-Fatma kızlarına vefa ismini koydu hoş oluyor anlamlı olduğunda 😊
minnosbirkiz SaHil_Hayat çocuk sizin çocuğunuz kimseyi ilgilendirmez, içinize siniyorsa tabiki koyun boşverin insanları 😇 isimlerinizin harflerinden bende isim türetmeye çalıştım kendimce, liva isimi çok kibar fikir olur belki 🥰
SaHil_Hayat uraz_ve_annesi- fikrinizi önemsediğim için sordum yorumunuzu yadırgamadım yanlış anlaşılma olmasın 🤭
2pati1baby SaHil_Hayat Armin 😍🥰 olacak inş 😊 Hayalimdi benim kızımda olsa oğlumda olsa ismi hazırdı unisex isim çünkü. Sizde hiççç takılmayın bence herkese herşeyi beğendirmek zorunda değiliz 🥳
Sbahcivanlarr 26sında tepinerek gelecek kızım ama hala Arven diye isim mi olur diye söyleniyorlar. Boşver ne istersen o olsun. Ebeveynleri sizsiniz 😂