Edafmo Özelden devlet Hastanesi’ne geçiş yapacağım, 32.haftamda devlet hastaneleri kontrol ve doğum için kabul ederler mi? Bir de MHRS de yedek kontenjan diye bişey açılmış ordan aldım randevuyu. O nasıl bir sistem oluyor bilenler anlatabilir mi?
Rubycikolatam Edafmo bende sizin gibi yedek kontenjandan aldim sonra normal randevuya dönüştü saatide 15.00 görünüyor persembe gidecegim inşallah
Rubycikolatam Edafmo bende sizin gibi özelden devlete geciyorum ama doğum için hala kararsızım ozelmi devletmi olsun herhalde son anda karar verecegiz 😂
Yesim52 Edafmo yedek kontenyan olayo örneğin saat 14-15.00 arası randevunuzu oluşturuyosunuz. O saat aralığında her an muayeneye çağrılabiliyosunuz..
annesivekuzusu Edafmo ben 34. Haftamda gittim özel devlet karışıktı hep ama devletten baska bi devlet hastanesine geçiş yaptım bi sorun yapmadılar neyseki 🙊
Edafmo Rubycikolatam benimde alırken 14-15 arası diyordu bende cuma günü gideceğim inşallah problem olmaz
Edafmo Rubycikolatam ben yaşadığım ilçeye uzak hastanelere bakıyorum daha iyi oldukları için o yüzden eğer ki olur da zorunlu sezeryana dönersem en azından devlette doğum yapmak istiyorum, normal doğumu da o ankş durumuma göre karar vereceğim😂😂
Edafmo Yesim52 bazı yerlerde üç beş kişi aynı anda odaya çağırılıyormuş gibi okudum da kadın doğum da onu yapmazlar sanırım
kuzeymomsss Edafmo Edoşum eğer Çerkezköy devlet hastanesine aldıysan maalesef bir kaç doktor normal randevun dahi olsa 3 5 kişiyi birden alıyor
1Gozde1Yusuf- Edafmo valla burda aynen oyle yapiyolar canim 4 kisi aliyo icerse sirayla aliyo ben hem ozele hem devlete gidiyorum ozelin zam durumuna gore devlete gecebilirm
Yesim52 Edafmo yapan yerler var. Ben önceden devlete gidiyodum doktor aynı anda 6 hasta odaya alıp sırayla bakıyodu.. Ama doktor cok iyi olduğu için mecburen ses etmeden bekliyoduk.. Aynı hastanede diğer doktorlar tek tek alıyodu..
Smya Edafmo evet devlette bunu yapan var. Önceki doktorum tel tek alıyordu ama ondan hiç memnun değildim. Şimdiki doktorum maalesef üç dört kişi birden alıyor ama çok daha fazla ilgileniyor.
Bebekliannee kuzeymomsss ciddi 31 inde randavu aldım ilk defa gideceğim oraya. Doktordan dörtlü test yapmasını istesem yapar mı
Arzu_Nazli Bende Çerkezköy devlet hastanesine gitmiştim yedek kontenjan 15.00 16.00 di randevu biraz bekledim hemen aldı tek girdim cokda memnunum doktordan da
Edafmo Arzu_Nazli Çerkezköy de yaşıyorum normalde ama neredeyse 10 gündür ne yedek ne normal asla randevu bulamadım mecbur Çorlu’da buldum oraya bi gideceğim🥺
kuzeymomsss Bebekliannee hangi doktora aldınız? Özelden test için gelen hastaları en son kabul etmiyorlardı şuan nasıl bilmiyorum. Ben Erdinç beye gidiyordum kalp atışını duyana kadar, 5 kişi birden alıyordu içeriye
Arzu_Nazli Bebekliannee Anıl Doğukan tutala gidiyorum devlet takipliyim son haftalarim benm de doğum için
Edafmo 1Gozde1Yusuf- off özeller o kadar arttı ki malesef son aylarında mecbur değiştireceğim çok yüksek fiyatlsr söyleniyor
1Gozde1Yusuf- Edafmo valla oyle Allahtan devlette ki doktorum kalabalik alsada cok iyi hastanede ozelden iyi oldu o yuzden bende devlete kaymayi dusunuyorum 1 gece icin 10 bin vermeye ne gerek var
Arzu_Nazli Bebekliannee hayır ilk doğum değil ikinci evet devlette yapacağım ozellere o kadar para veremem rabbim hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsn
Edafmo annesivekuzusu inşallah bana da yapmazlar yaa istediğim devlette bulamadım sırf devlet olsun diye başka bi hastaneye aldım inşallah bir sıkıntı çıkmaz