Aymehah MerhaBa Bu gün tam 20 haftalık olduk inşallah.. Az önce sırt üstü yatarken sanki böyle kapı itilir ya o şekilde gobegim içerden itildı. Baktığımda göbeğim yukarda sivri ve çok sertti. Şimdi normal yaygin:) sizce bu bebek olabilir mi acaba gaz falan mı daha küçük mü hissetmem için. İlk hamileliğim 😊
Aymehah sudamlasi ya bişey daha sorabilir miyim mesela programda şöyle bi özellik var mı arama yerine beşik yazıyorsun o konular açılıyor fln eski konulari goremiyorum ben mi bilmiyorum 😆
sudamlasi Aymehah artık göbeğini iktirip durur annesi😊 Bu haftalarda hareketler nadir olur yani düzenli olmaz bazen bi iki gün bile hissedemeyebilirsin telaş yapma öyle olursa🌼
Happymammy Aymehah sen 20. Haftada gaz olabilir diye düşünmüşsün 9. Haftalık gaz hareketini bebek hareketi diye savunanlar var inatla 😂 tebrikler bu arada hamileliğin en güzel zamanları başlamış senin için 😍
Fyztfkc Ayyyy duygulandım 😍 ben daha 9+4 üm, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum ❤️ ilk gebeliğim olmadığı için daha erken hissetmeye başlarım diye düşünüyorum hadi inşallah 😍😍
Englishteacher Ben de yarın 20haftalık olucam ve 2 3 gündür bebeğim okadar hareket ediyor ki bebek mi gaz mı anlamakta zorlanmıştım ben de ama gaz olmadığı apaçıktı pıt pıt vuruyor geçen gün okulda çalışırken bi hssettirdi kendini ağlayarak müd. Yar.mın odasına attım kendimi bişey oldu diye meğer hareket etmiş hastaydım o gün bide heralde iyi olduğunu anlatmak istedi miniğim ☺️☺️ Dün akşamda eşim hissetti eli karnımdayken bi vurdu pıt diye ☺️☺️❤️ Harika bi duygu bence hissettiğiniz bebeğiniz gitgide yoğunlaşıcak hareketleri
Selim_Alparslan Aymehah bana 18. Haftamda oldu canım karnım geri çekildi birden dediğin gibi oldu 🙂 bebektir tabiki 🙂 19 haftalık olduk bizde
Pinar38 Aymehah Ayy bebişini sevsinler senin anne ben burdayım demiş sana annesi kesinlikle bebek hareketi😍😍
sudamlasi Aymehah sol üst köşede seçenekler var canım en son en iyi en yeni en eski yazıyo en eskiye tıklarsan çok öncekiler çıkıyo😊
Deletedmom2224 Aymehah bebektir tabiki neden gaz olsun -😊 benimde ilk gebeliğim ama 18. haftada hareketleri başladı