Merhabalar bir sorum olacak. 32.haftanin sonlarindayim. Son 2 3 gündür hafif bir hissiyat vardı ama normal olduğunu düşünüyorum. Bugün biraz daha uzun ve siddetli yaşadım. Sanki içerden sivri bir seyle genital bölgem dışarı doğru itiliyor gibi. Doğru ifade edebildim mi bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir. Bu durum bir de uyluk iç kısmına yayılan vajina kemiği ağrısıyla birleşti bugün. Bu itme ve ağrı saplanmasi kisa süren durumlar 5 6 saniye sürüp geçiyor. Muhtemelen normal vucut kendini artık doğuma hazırladığı için. Ama yine de evham olup kafasina takılıyor insanın. Yaşayan var mı merak ettim. Hareket ederek vs hafifletip geçirdiniz mi yoksa devam ederek doğuma mı hazırlanacagiz bu sekilde. Bir de hic hamile tribi yapmayan, takıntılı olmayan benim hormonlar çılgın atıyor son zamanlarda. Hamileligin başında guzel beslenip bebege kilo aldirip kendim kilo almıyorum cok iyi gidiyorum diye seviniyordum. Çünkü ben hamileliği öğrendim kendime dedim meşin yuvarlak gibi gezmeye hazır mısın. Yurumeyi degil yuvarlanmayi planliyordum. Öyle olmadı ama şimdi de çocuk aliyor mudur, haftada 250 300 gram alması lazim, tarti değişmiyor neden, doktora gidince kilo almamis derse ne yaparim falan diye kafaya takmaya başladım. Kendine gel kızım bu konuşan hormonlarin diyorum ama içten içe dalga geçtiğim kuruntulu takıntılı insanlar gibi hissetmeye başladım 😀😀😀 çok şükür bu kınadığımızı da yaşadık elhamdülillah 😀