MaviK S_degirmnci bu biraz bebeğe bağlı pişik yapmama durumuna göre ama sleepy naturel kullandım ilk kızıma 4 numaraya kadar sonra Molfixe geçtim çünkü sleepy 5 sızdırma yaptı yaramadı bize
Zeyn7 S_degirmnci gonul ister prima ama ben indirimde ne varsa aldım suan elimdd bionatural sleepy pure baby ve baby turco var
KayraVeAnnesi_06 S_degirmnci Goo.n , molfix pure&soft , canbebe ve paddlers sırasıyla bunlarıda düşünebilirsiniz ama en iyi emicilik primada ben ilk sleepy kullandım Hem emicilik yok hemde bebeğime pişik yaptı şimdi prima kullanıyorum çok memnunum
bebekveannesiii S_degirmnci Molfix hem fiyatı uygun hem çok güzel yok gibi o inceliğe rağmen sızdırmıyor
Deletedmom_33 S_degirmnci goon premium soft kullanıyorum fiyat olarakta iyi çok sızdırma da yapmıyor kalitesi de iyi. Bir yerde Prima premium care ile aynı kalınlıkta diye okumuştum
as_af S_degirmnci kizimda sleepyler vs pisik yapinca prima kullandim sonra baby turconun dogadan serisine gectim ve cok memnundum. Simdi yeni bir bez cikmis ben de onu merak ediyorum purebaby