Zeynep_cbn merhaba canım öncelikle başımdan geçeni sana öncelikle anlatmak isterim
Sağlık ocağından beni aradılar ve en az 2 doz tetanoz aşısı olman gerekiyor haftan da geliyor 1 ay ara ile 2 doz aşı vuruldum ve normalde çok alerjik bir bünyeye sahip olduğum için sağlık ocağında değil hastahanede vuruldum kontrol amaçlı ikisinde de çok şükür ki bir sorun yaşamadım ikinci dozumu vurulmaya hastahaneye gittiğim de fazla değil mi tek doz şeklinde vuruyoruz dediler bende hemen sağlık ocağı ile hem de kendi doktorum ile iletişime geçtiğim de hayır hiçbir zararı yok sağlık bakanlığı tarafından onaylanan birşey olduğunu söylediler ve hamilelikte 2 dozun şart olduğunu söylediler tabi ki tedirgin olmadım mı oldum ama sonrasında araştırdım 5 doz bile yapıldığını hatta 5 doz yapıldığında ömürlük olduğunu söylediler sağlık kuruluşları ile görüştüm tabi ki bunları bu ara da onun için tetanoz aşısından yana sıkıntı yaşayanların yüzdesi çok mu çok düşük denildi o haberlere de çok kulak asıp kafa karıştırma derim için rahat edecek ise doktorun ile de paylaş tabi ki durumu ama bir sorun yaşanmıyor için rahat olsun isterim