esiaks HD1- 25 nisan görünüyor doğum. Az kaldı heycan tavan 😂😂 dün oğlumun gardırop şifonyeri geldi. Bende aldığım herşeyi yıkadım yerleştrdim. 🥰🥰 bi park yatak kaldı. Onu da alırsam eksikler tamam
Betul124 HD1- bacağımı bazen kopuyor gibi hissetsem de geçecek inşallah 😂 hazırlık konusuna gelince hiç bir hazırlık yapmadım 🤭
Anneperi PrensesAnnesiiiiiiiii ben önden açılır kısa kollu tercih ettim evimiz de sıcak oluyor ben hiç uzun kollu ile uyumadım lcw sa çok güzeller indirim koduyla güzel fiyata geldi
AsyaveAnnesiii denizarenmom uygulamaya göre benimde 3 Nisan ama sezaryen istiyorum benimde daha erken olur büyük ihtimalle😅
denizarenmom AsyaveAnnesiii a ayniyizz benim bebis suanlik makat gelis donmezse zaten zorunlu sezeryan olucak
AsyaveAnnesiii denizarenmom benimki normal pozisyonda uzun süredir ama ben korkuyorum normal doğumdan daha konuşmadık gerçi doktorumla o çok normal yanlısı bakalım 32de gidince ne diyecek belki konuşuruz doğumu😅
denizarenmom AsyaveAnnesiii benim doktorumda normal yanlisi🫣 bizde daha konusmadik benimde randevum 33de