Kucuk_melegim Kizlar bugün patates kizartma makinasında Hamburger kizarttim yağin değişmesi lazm kararmiş ona rağmen bir defa daha yapimda dedm ay şimdi bir karnım ağrıyor 🥺 dokundu herhalde uşenmenin sonucu
uraz_ve_annesi- Kucuk_melegim “bebeğim sen böyle her şeyi soracak mısın” diye bir replik vardı o geldi aklıma sorunu görünce 😂 en fazla ishal falan olursun sıkıntı etme bu kadar kendine yazık canım 😊🌸
Summerwine Kucuk_melegim normalde de kızartma yağlarının birden fazla kullanılmaması gerekiyor zaten.Biliyorum yağ fiyatları uçtu ama sağlık daha önemli.
Kucuk_melegim uraz_ve_annesi- ay hahaha valla yazarken utanıyorum ama napimm cok takintiliym 😬 evet ishal oldum
Kucuk_melegim Summerwine düzenli şekilde temizliyorum birde fazla kullanmiyoruz ama taşındım o ara değiştirmedik bende çömelip degişemiyorum annemi bekliyorm oda daha gelecekte yapicaz uşendim öyle gördüğüm halde attim simdi de karin ağrısı oldu midem bulanmiyo baska birsey yok ama karnim ağrıdı
Kucuk_melegim Summerwine iyidim de bozdu beni eşime soruyorum iyimisin diye niye ne olucakti ki diyor 🤣