Lotus1904 her ikiz annesine söyleniyor bu erken doğum riski var diye ama hiiiiç kafanı oraya takma lütfen. Bende ikizlere gebe oldugumu öğrendiğimden bir korku, telaş, acaba nasıl olacak, yetecekmiyim derken buldum kendimi. 1-2 gün böyle bocaladım ve sonra kendime değil bebişlerimi strese sokarım korkusuyla hep pozitif düşündüm. Ve bugün 34+6 olduk. Evet biraz gebeligim zor geçti ve hala geçiyor. Ama her zorlugun sonunda güzel seylerin olacagını biliyorum bu yüzden cok strese girmiyorum. Tavsiyem hazırlıklarını cok geçe bırakma cünkü ağırlaştıkca hareketlerin kısıtlanıyor. 27. Haftadan sonra ben zorlandım ve 30’dan sonra sürekli bebişler gelmek icin direndi. Ama ben ve doktorlarda direndik :D iğneler, serumlar, ilaçlar derken hep dogumu durdurduk. Hatta bugünde 9’dan beri hastanedeydim yine gelmek istediler biz durdukduk simdi eve geldim daha. 😄 ne kadar içimizde kalırlarsa o kadar kar. Bol bol dinlen sakın kendini cok yorma. Eğilip kalkma, hızlı hareket etme. Elbet her gebeligin zorluğu var ama ikizlerde biraz daha dikkatli olmamız lazım. Şimdiden kolaylıklar diliyorum sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin. 🥰