RehoGelin Aysenur46- gördüm şükür doktorum da sınır burası diyordu ama bebekler iyi alttan açılma yok ama erken doğum demesi şaşırttı ister istemez strese girdim inşallah yarın kendi doktoruma gideceğim iyi haberler alırım
Arzu3434 Aysenur46- canım hep yattım dinlendim doktorum 34 olmuş dedi ama bakalım enfeksiyonum çok çıktı yine düşüremiyoruz🥺
Aysenur46- Arzu3434 enfeksion için bol bol su iç canımm bide içebilirsen bir su bardağına bir kaşık sirke koy iç gece yatmadan ben öyle yapiorum hiç enfeksionum çıkmadı
Aysenur46- Arzu3434 benimki yarındı kuzum iptal oldu doktor yokmuş perşembe gidicem inşallah hayırlı haberler alırım 🤲🏻❤️sende sıkma canını enfeksion geçici birşey bende hep korktum ondan ama suyu bol içersen düşer oda
Arzu3434 Aysenur46- ya benim crp yüksek ve idrar yolu enfeksiyonu napıcam bilmiyorum deneyeyim sirkeyi👍🏻
Aysenur46- Arzu3434 inşallah canım benim yazarım sende inşallah atlatırsın enfeksionu korkma❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arzu3434 Aysenur46- kuzum ben prolutonu hiç bırakmadım 5 günde bi oluyorum enfeksiyon için antibiyotik iğne yazdı
Aysenur46- Arzu3434 ben serklajdan sonra üç kere vuruldum dün yine başlayalim dedi canım sancı hapınıda bıraktır dı sancım olursa die korkuorum🥹❤️