Yk6321 Havvabuzoba hadi hayırlısı ile gelsin kuzum bende ikinciye hamileyim 19 haftalik ama henuz cinsiyetini öğrenemedim 😍
Havvabuzoba Yk6321 amin inşaAllah sizde hayırla kucağınıza alırsınız inşaAllah 😍😍💕 cinsiyet için bir şey dedi mi doktor 😊
Yk6321 Lyamayy pek tahmin yurutemedim kafa şekli erkek gibi geldi ben kafa fiziki yönlerinden tahmin ediyorum yoksa çıkıntıdan bende anlama
Bebeto6161 HD1- tahminde bulunan arkadaşlar vardı eğlence olsun diye zaten gülüyoruz sonunda öğrendik falan yoksa bir amaç yok 😇
Busrakama Lyamayy bazen 14 haftalık da bellı olur bazen 20 yanı ona bakma bebegın gelısımı onemlı ama 14. Haftada verilen bılgı için kımse net demez 16 dan sonra bellı olur hersey
Yk6321 Havvabuzoba amin inşallah canım 16. Haftada gittim bacak arasi kapalı dedi öğrenemedim maalesef detayliya kaldik ama cok merak ediyorum acaba kızmı diye düşündüm kızlar kapatiyo diye bir söylentiye aldanmış olabilirim😂
Havvabuzoba Yk6321 ya evet öyle diyorlar kızlar saklanıyor diyen ben oğlumda 12.haftada bacak arası full belliydi ayakları havada her şeyi ortadaydı erken öğrenmiştik