Melisahsendursun Evet evet bende anne oldummm allahim herkese nasip ehlesinn 25 ekimde kontrole gitti 40 haftalik olduk tam.doktorum ben hafta sonu yokum dedi yatisini yapicam dedi ben sok oldum neyse oyle boyle yattim acilmam sancim yok krem surdu ebe alttan acilmam saat 5den gece 11.30a kadar 7sntme geldi ama bebek yukarda hala dogum kanalina inmemis gelen parmak atiyor giden parmak atiyo sunii verdiler 2 saat cektim ancak sadece deri derin nefes aldim ama bebek gelmiyor artik doktora saat 12 oldu git evine dedim parmaklayip durma beni sinir oldum sana dedim guluyir suyumuda patlatti ama hala uok bisey al beni sezeryana dedim aldi hemen 15 dakka gecti saat 1 de kizim kollarimdaaa nasil bi duygu nasil bi huzun sevinc nasil agladim bilmiyorum pamuk gibi bi kizim oldu nasil anlatilir icim icime sigmiyor boyle allahim herkesi bebegine kavustursun insaallah cok cok dua ettim sizlere sanci cekerken mutlu anne formundaki butun gebeleri kurtar allahim bi avazda diye insaallah kurtulursunuzda evlatlarinizi saglkkla alirsiniz kucaginiza