lavitaebella Kızlar bugün gittim kontrole. 36+1de 2700 gr. bebeğimiz. Ntsde sancı çıktı ama düzensiz tabii. Şuan için epudral normal doğum istiyorum. Doktorum da not aldı. Çatı muayenesi için erken dedi. Haftaya yine giderim sanırım. 38de çatı muayenesi yapabilir.
Cbella Asya_2402 aynı haftadayız benimde 36+4 bi kaç gündür mide bulantısı var hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah kuzularımız 😊
Ayse53 36.haftanın sonundayım. Hiç ağrım sızım bi belirtim yok. Karnım küçülmüş geliyor süreklide ev işi yapıyorum ama sanki hamile değilim. Normal doğum istiyorum ama böyle oldukça sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor. Kasımın 19 u günümü dolduruyorum. Böyle olan varmı. Bebek başı aşada ama kanalda değil sanırım. Bide hep ayaklarıyla midemi tekmeliyor karnımda düşmedi. Ay bu etraftaki konuşmalardan da çok etkileniyorum
sinifcianne 39+1 im ama hiç belirti yok son 6 gün ne zaman gelecek acaba oğlum🙈 geçen hafta 3600 dü kılosu
Papatyali DenizCesur hazırlıklar bitti 35+4üz son 31 gün kaldı ♥️ 34+6da 2500kiloydu Doğum heyecanı sardı iyice 🤭😍 Normal istiyorum ama bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz 🤲🏻