kubragirgin Bir türlü terlik bulamadım siz nasıl bi terlik aldınız hastane için ayak acıtmayan önerdiğiniz var mı acaba?
Tugcelb kubragirgin defactonun plastik terliklerinden koydum çantaya (birken muadili ), evde de kullanıyorum çok rahatlat hastanede de rahat ederim diye düşünüyorum
cansualisa kubragirgin pentidennn aldım sert tabanlı iyi ki öyle almışım kızımda yumustuuu yuruyememıstımmmm crocssssss varsa at cantana
anie kubragirgin Ben bu terlikten aldım canım doğuma 1 ay var ortalama ama evde de giyiyorum şuan çok rahat içi de yumuşacık sıcacık tutuyor
Burciin19 kubragirgin ben duşta uzun sürw kalmıştım,ilk doğumumda kumaş türü terlik aldım ama banyoda giyemedim o yüzden bu sefer crocs tarzı alıcam suya dayanıklı🤩
kubragirgin Burciin19 içi yünlülerden bakmıştım bende içime sinen bulamazsam kesin alırım crocs lardannnn🙏🏽
anie kubragirgin ben trendyolda indirimdeyken almıştım beyond diye bi satıcıymış adı şimdi baktım canım bi sürü de renk seçeneği var
KeremikoBayky Plastik bişey olmalı bence ıslanır lekelenir hemen suyun altına tutup yıkamaya iyi olur dokuma kumaş veya tüylü tarzlar kullanışlı ve temiz gelmiyo bana. Ben crocs koydum. Bu arada kırmızı ve lila renk crocs 549 tl ye a101 e gelmiş ilgilenenlere👍🏻👍🏻