Gulluklc16- Kızlar bu haftalarda sizdede oluyor mu ara ara kasikta inceden iğne batması gibi hissiyat kısa süreli Kasik ağrısı ve bel ağrısı hiç yaşamadım okadar sadece ara ara böyle hissiyat oluyor normal mi Onun dışında herhangi bir şikayetim yok
AyFa1608 Gulluklc16- kanama veya çok şiddetli ağrı olmadığı sürece normal canım hem bebek yerleşiyor hem rahmin büyüyor 🥲 ben çok yaşadım kalkıp oturunca ani harekette hele kramp giriyordu kalıyordum öyle dikkat et ani hareketlerden kaçın krampı çok pis oluyor 😬
sedabalcioglu_ Gulluklc16- benimde hep öyleydi 6-7. haftalarda korkuyodum ne oluyo diye ama geçti çok şükür fazla olmuyor bu ara. 10.haftadayım şuan.
Susu_09 Gulluklc16- bende de bugün oldu 7+0 ara ara iğne batması gibi oluyor korkkmustum ama normal galiba
Gulluklc16- dlknkc Tamm cnm teşekkür ederim Yaa öyle şiddetli birsey değil ara ara oluyor sorayım dedim buradan
Gulluklc16- AyFa1608 Valla okadar yavaş hareket ediyorum ki🤣 Teşekkür ederim cnm Cok şükür ağrım vs yok
AyFa1608 Gulluklc16- rica ederim canım en iyisini yapıyosun yavaşlık iyi o dönemlerde ben bazen bi kalkıyodum veya aniden hapşırıyordum Allah sonra otur ağla resmen🤣
Arzu501 Peki aranızda halsiz olan var mı ya çok kütü hiss ediyorum 6+4 teyiz henüz. Aç hiss ediyom ama herşeyden diksiniyorum. Herşey dokunuyor çok halsizim.
Sere Arzu501 ben de aynı durumdayım. 8+4 genel bir halsizlik bitkinlik var. İştahım inanılmaz açık ağzım boş durmuyor ama hep bir bulantı da var. Parfümlü kokular mide bulantımı arttırıyor. Deterjan yumuşatıcı kokusuna bayılan ben şu an onların kokusuna bile katlanamıyorum. Umarım geçer.
tgcearici Benim hamileliğin başından beri ara ara adet sancısı gibi anlık gelip gidiyor bazen uzun sürecek zannediyorum ama geçiyor
16Gozde16 Kızlar ben ne, yesem. Dokunuyor midem de acayip Bi yanma yediğimi sürekli çıkarıyorum böyle oluncada midem sürekli yanıyor içi boş oluo 🤭🤭🤭