Mertuba Merhabalar bel ve karın ağrısı olan var ara ara hafif hafif şeklinde acaba 13. Günü bugün transferin ilaçlara devam
2022bebeki Mertuba Test gününüz ne zaman ki ? Max 12. Gün yapılıyor bel ağrım cok oldu benim karnimda da gaz vardi açıkçası
Mertuba 2022bebeki testi yaptırdım genelik var çok şükür 🙏🏻 oluyor dimi onu öğrenmek istedim kasık ağrısı ara ara ve bel ağrıları yapıyor dimi sizin en kadarlık geneliğiniz
2022bebeki Mertuba Gözünüz aydin o zaman🐣 çok normal tutunma agrilari bunlar, transferden sonra hastaneden çıkmadan başlamıştı benim kasık ağrım uzun süre de devam etti. 38. Haftamiz bitti bizim darısı size inşallah 🌺
yanlisanlamaama Mertuba ilaçların hormonların etkisinden oluyor o ağrılar normal ama dayanılmaz noktaya gelirse doktora gidersiniz, iki üç aydan sonra iyice artıyor yani bebek büyüdükçe rahim genişliyor bu da ağrılara sebep oluyor 🥲
Mertuba 2022bebeki amin inşallah rabbim sağlıklı sıhatli kucağımızada almayı nasip etsin birde birşey sorucaktım mesela beta değerleriniz ne cıkmıştı ilkten 2 kere yaptırıyorlarya hani sonrasında muaniye randevusu veriyor dimi
2022bebeki Mertuba Allah razi olsun hepimizin sağlıklı doğsun yavrusu. ilk beta 10 gun 202 sonrasi 1000 küsur çıkmıştı tam hatırlamıyorum açıkçası bir daha da vermedim zaten. 4+4 de vajinal kese görüldü🐣
Mertuba 2022bebeki benim 9. Gün 215.83 cıktı 2 gün sonra 388 cıktı 15 gün sonrayada muaniye çağırdı bakalım 🙏🏻
2022bebeki Mertuba Oh miss haplarınizin saatini ihmal etmeyip bol bol istirahat edip su içmenizi öneririm hayirli olsun🥰
Mertuba 2022bebeki evde mesela ne gibi hareketler edebildiniz acaba hani dışarı cıktınızmı onu merak ediyorum evde yürüyorum ağır ağır birşey olurmu acaba
2022bebeki Mertuba yok yok hiçbir şey olmaz ben transfein 3. Gün ü baslamistm kendim yemek yapmaya, yürüyüş hafif tempolu gündelik hayatima devam ettim. Ev süpürmedim, dolaplara uzanmadim, ağır kaldirmadim, sıcak duş almadım sadece size de tavsiye etmem🐣