Sla8995 Ebru_yrgn ben çeyizime almıştım saten takım onu kullanacağım hastane de foto için 😁😁tabii çekilebilirsek🥲🥲
2022bebeki Ebru_yrgn özel bir şey mi istiyorsunuz bilmiyorum ama ben önden düğmeli gömlek tipi aldim. Lcw ve pentiden
Aselhumaninannesi Ebru_yrgn Bende bu takımı aldım geldi çok guzel ve uygundu dışarıda sadece pijama ve üstündeki sabahlikli 800 dediler
Ebru_yrgn 2022bebeki Hayır yani içime sinen bir takım istiyorum güpürlü dantelli olması şart değil link bırakabilir misiniz 😊
siyahinci3 Ebru_yrgn evet ic gösteriyor ama tiril tril de ince degil zaten acik renk hep ic gösteriyor sabahlik giyince sıkıntı yok benim isimi görsün suslu göstersin yeter🤭..Kizima lohusa avm den almistim fiyatlar uçmuş 700 800 olmus..
2022bebeki Ebru_yrgn Maalesef link biraksam da siliniyor yasak. Görsellerini bulursam eklerim🥰 pamuklu puantiyeli, bir tane koyu renk, bir tane de bohem bir tarz aldm açıkçası 🙈
Sla8995 Summerwine valla 5 ay bitiyor sayılır ama yok ya almadım ben kilo bilmiyorum ne zaman alacağım😬🙁🙁🥹🥹 alacak mıyım ya da 😄bir de olmazmış hahahaha. Ama büyüktü takım bi beden
Ebru_yrgn Sla8995 😁 yani şöyle demek istedim ben 27 haftalık hamileyim hala içime sinen bir takım alamadım aylardır bakıyorum senin en azından hazırda varmış
Summerwine Sla8995 valla ben hamile kaldığından beri kilo aldım yapım müsait zaten kilolu hamile kaldım ama şöylede bir şey var son ayalr çok alınıyor diyorlarsa inşallah sizinki olmaz öyle ☺️
Osultan Kızlar bana hep elbiseli tercih et demişlerdi elbiseli almayı düşünüyorum sürekli alttan muayene pansuman için daha rahat olacağımı söylemişlerdi