Burjucan Bende 10. Haftada mide bulantım geçti o yüzden 2 kilo almışım ve karnım gaz dolduğu için 5 6 aylık hamile gibi karnım var
Minnoshamis Bide bi yerlere uzanmicaksin diyo buyukler dikkat et falan diyo ya ben pek dikkat etmedim buna kizlar yuksek raflara falan uzaniyodum cocuk Allah a emanet korktum sonradan bisey olur diye 😞 siz hic uzandiniz mi bi yere bilmedende olsa
Burjucan Tiredmother 12. Haftamda öğrendim canım 5 gün önce ayrıntılı bakıyordu her şeyine bacaklarını çok sık açtı doktorum yüzde yüz kız dedi ☺️
dml33 Burjucan ne sanslisin acmis senin bebegin 10. Haftada doktor hareket etsn bakiyim diye ugrasti benim cocuk annesi gibi uyusuk sanirim elini oynatti birakti cok beklersn der gibi :)
ebru23 Minnoshamis buyuyo ya rahim bendede var evet bi hapsirdim igneler batto cikto sanki oturdugum yerden yere egilince bile batiyo
Lil Ben de çok yürüyünce inanılmaz bir ağrı oluyor özellikle Avm lerde ama. Havasızlıktan Mıdır yoksa orada uzun süre oturmadan yürümekten midir bilinmez. Doktorlar normal diyorlar ama iki defa ciddi olarak yaşadım hani elim ayağım tutmuyor, iki büklüm oluyorum ve suya ihtiyaç duyuyorum.. O yüzden yorgunluk karın ağrısı olunca, hafıf ağrı girer girmez bir taşa bile olsa 2 dk oturmak iyi geliyor.
Deletedmom308 Lil aynen bende böyle iki büklüm kalıyorum bazen.bi şeyler batıyo gibi. Son üç gündür oluyo bu. Ama normal tabi rahim de genişliyo
[silindi] Benimde hem kasıklarımda hemde karnımda bıçak saplanması gibi oluyor. Dün kontrolde sordum doktora normal dedi. Çok uzun olmasada yürüdüğüm zamanda da hafif kasık ağrıları oluyor
Lil Deletedmom308 evet ondanmış. Ben fenalaştogımın ertesi günü ağrı batma dışında ilk defa uyuşma oldu ciddi anlamda. doktora gittim panik şekilde, o da normalmiş mesela baktık asayiş berkemal 🙏 hatta baya hareketlilerdi de Şükür