Ellove Sezeryan olduktan kaç gün sonra yıkanılıyor temizlik kişisel bakim benim ince çizgim. Çevremde çok dogum yapip pis kokan insanla karşilaştım çok korkuyorum
Novamomy Ellove su geçirmez bantlardan aldığınız zaman duş alabiliyorsunuz ekstra bir durum demediyse doktorunuz
Mbc Ellove ben hastaneden cıktıgım gun yapmıstım yanı 1 gun sonra su gecırmez bantlar var eczaneden bulabılırsınız onu yapıstırdıgın surece yapabılırsınız ıstedıgınız zaman sezeryan sonrası dus almak gercektende ınsanı rahatlatıp hemen toparlanmanızı saglıyo
Baloglum93 Ellove eve gelince banyo yapabiliyosunuz sezeryan bölgesinde su geçirmez bant oluyor zaten
Nursl7 @Ellove ben 2. Gün duş aldım çünkü doktor alabilirsin su geçirmez bant yapıştırıcaz dedi iyice kuruladığında bir sıkıntı olmaz demişti
Nedime54 Arkadaşım daha hastanedeyken almıştı şu geçirmeyen bant takıldıktan sonra ertesi gün alınabiliyor ben de havlu filan aldım yanıma duş alırım diye düşünüyorum sütünüzün çabuk gelmesini de sağlıyor
Paramedik16 Ellove bana ertesi gün aldırmışlardı hastanede zaten şu geçirmez bant takılıyor evdede gün aşırı almıştım 10.gün bant çıktı pansuman yapıldı eve geldim yine aldım bi sorun yaşamadım
Tugbaysima Ben bant kullanmadan yaptım yapabilirsin dediler sorun olmadı banyodan çıkınca havluyla kurulayıp kurutma makinesiyle sıcak hava verdim sorun olmadı
Dark Ellove eve gelince hemen yaptım doktorum su geçirmez bant ile al ilk duşu sonra cikar at dedi, normale döndüm Sudan korkmayın nemli bırakmayın yeterli
rain26 Ellove eve çıktım duş aldım hemen . Zaten doktor şu geçirmez bir bant yapıştırdı duş alabilirsin demişti. Her gün alıyorum
Bilge-96 Ellove benim dikişlerim estetik dikişti. Pansumansız yara bölgesini kapatmadan 48 sonra duş aldım. Hatta bölgeyi köpüklememi su ile durulamamı istedi doktorum estetik dikiş olduğu için farklı olabilir uygulama bilemiyorum tabi
Arzuege Ellove 9 yıl önce dogm yaptm ve sezeryan dıkısını su gecmez bantla pansumanladılar eve cıkar cıkmaz dus alabilmiştim