Mryy01 Kürtajımı oldum genetik test vericem muhtemelen pıhtılaşma var dendi. Siz kürtajınızdan kaç ay sonra hamile kaldınız?
dthealthy Mryy01 bende 1aralıkta kürtaj oldum 2.gebelik kaybımdı benim de ilk adetimi oldum ama benim rahim filmi çekilmem gerekiyor sanırım biraz daha beklemek istiyorum
Vildantas dthealthy bence beklemeyin direk çektirin bı sonraki adetinizin bitiminde korkacak hiç bişey yok anestezi almanızı tavsiye ederim ama 💕
Mryy01 Esraesi27 çok üzüldüm normalde onları kullandığında düzenli gelişim oluyor diyor , rabbimin vardır bi bildiği
derya_16 Esraesi27 peki ilaç ve iğne kullanmana rağmen sebebi neymiş çok özel değilse. Bende geçen sene kalbi durduğı için kaybettim bebeğimi. 6 ay sonra yine oldu ancak yine kalbi durdu üstelik bu sefer coraspin de kullanıyordım. Genetiğe gönderdik haftaya sonuç çıkacak ama kızımın bir kardesi olsun çok istedik. Nasip olmadı🥺
Esraesi27 derya_16 bebek içinde oluşmadığı için incelmeye gitmedi sağlıksız bir gebelikti dendi şimdi tekrar hamileyim sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese içinde sana da nasip etsin yaşayan bilir çok zor 😞
Mryy01 Ben 2 olunca çok korkuyorum tekrar hamile kalmaya , test sonucu çıktıktan sonra hamile kalmak istiyorum ama yüreğim çok korkuyor
Yldz23 Mryy01 genetik testte mümkünse sadece pıhtılaşma değil kromozomları inceleyen sitogenetik test yaptırmanızı da tavsiye ederim