Seyma_58 arirangg ben mesaj atmıştım görmedi sonra aradım söyledim durumu anlattım ama başında sıfır olup olmaması gerektiğini bilmiyordum değeri söyledim oda o değerse gebelik var dedi demekki başında sıfır var değer şu şu desem belki oda anlardı acildeki yok dedi çünkü şaşırdım bende
haticenurrr Seyma_58 regle kaç gün var canım ya da gecikme oldu mu? oradan tahmin ediyorum edilir yükselip yükselmeyecegi
Seyma_58 berceste5155 gecikme olmadı henüz Ocak 4 s.a.t. yumurtlamaları değerlendirdik ortada hiçbir şey yokken kusmaya başladım(gün içerisinde 6 7 kere ) karın altımada sancılar girdi ben acile gittim arkadaş hamile olabilirsin bi baktır ona göre ilaç al yine demişti tedbir amaçlı yani eğer düzgün giderse önümüzdeki pazartesi adet olmam gerekiyor bakalım beklicez artık
berceste5155 Seyma_58 hakkında hayırlısı olsun canım benim de gecikmenin 4.günü 0.01 çıktı negatif diye düşünürken 20.gün 3600 çıktı geç döllenme olmuştu senindw öyle olabilir diye düşündüm ama gecikme olmayınca bir şey diyemem
elifcicek_07 Başı 0, olduktan sonra gerisinin bir önemi yoktur. Oranın en az 5, olması gerekiyor malesef hamile değilsiniz