Basakaya Arkadaşlar bitki çaylarinin hamilelikte yasak olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama böğürtlen çayının bir zararı olur mu acaba. O meyve çayı sonuçta 😁
Muhammedamine Basakaya benim doktorum hiçbirni önermemişti ben sadece grip olmuştum o zaman sadece ıhlamur oda günde en fazla iki bardak olmak şartıyla demişti nane limon bile yasaktı .
Selin_genis Basakaya doktoruna danış derim bende bitki çayları yasak ıhlamurda nadir hasta olursan iç defi doktorum 👍
sudamlasi Basakaya böğürtlen çayı içmeyin kasılmalara yol açabilir doğuma yakın tavsiye ediliyo o çay.
sudamlasi Hanımlar böyle çayları içmeden önce doktorunuza danışın. Bana doktorum sadece ıhlamur içebilirsin onu da abartma dedi.Mesela rezene çayı adet ağrılarına da iyi geliyo söktürücü özelliği gevşetici özelliği olabilir tam bilemiyorum ama dikkat edin bi çay yüzünden riske girmeyin.
Deletedmom308 melisa çayı uyku çayı sinir çayı olarakta geçiyo. ben içtiğimde çok kötü oluyorum. Ertesi gün zor uyanıyorum. beni çok fazla aptallaştırıyo nedense
Engap Ben migren için özellikle diyetisyen arkadaşımın önerisiyle içtim. Dr da rezene ve ıhlamur da içebilirsin demişti. Elbette kendi doktorunuza da da danışın