Meltems53 Beşiğimizin sadece cibinliği ve dönencesi kaldı onları da alıp tamamlamak istiyorum sizinkiler nasıl öneri verebilir misiniz? Link veya nerden aldığınızı 🙏🏻
bademli_puding Meltems53 ben cibinlik buldum da uygun fiyatlı güzel bi dönence bulamadım bende burda bekliyim
baby3_ Meltems53 canım dönence için de otizm tetiklediğini söylüyor doktorlar. Sürekli dönen birşeye odaklanıp takip ettiği için. Yani bende anlamadım o yüzden almayı da düşünmüyorum
Meltems53 umena gerçekten en normali 300 tl cibinlikler 250 tl sadece bana mı fazla geliyor diyordum 🫣🫣
bademli_puding Meltems53 cidden hiç uygun değiller uygun olanların da özellikleri hiç hoşuma gitmiyor
Meltems53 bademli_puding trendyolda 50 tlye dönence aparatı buldum sanırım onu alıp oyuncaklar asarak yapıcam 🙈
Meltems53 bademli_puding evet Vandayım canım yani ben Rizeliyim ama evlenince Vana geldim mecbur gurbetteyim 🥲
bademli_puding Meltems53 ben vanlıyım istanbuldaydım evlenmeden bir iki yıl önce gelmiştim vana kaldım 😂 kaçıncı bebiş
Meltems53 bademli_puding daha da minik yani 😋 şimdi kızınla arkadaş gibisiniz eminim bende o yüzden şanslı hissediyorum kendimi en yakın arkadaşımı doğurucam
bademli_puding Meltems53 evet arkadaş gibiyiz ama bizim burda kimin kızı varsa kumam yok demesin derler 😂😂 kız çocukları biraz büyüdükçe anneyi kıskanıyor sanırım 😂
Meltems53 bademli_puding ay gerçekten mi bende şimdi evin tek kızı benim diye seviniyorum kız olsaydı pabucum dama atılırdı herhalde 🙈😛😛