Doğurdum ve geldim kızlar. Böyle olacağıni bilmiyordum. Perşembe gecesi sabaha kadar korkudan uyuyamadım. İkinci sezeryandi aslında ama ilki çok zor geçmişti. Plesanta previaydim. Narkozu çok vermişlerdi rahmin alinma durumu vardı. Neyse cuma günü 11 e doğru ameliyathaneye indirdiler beni. Önce belden uyuşturma için ikna etmeye çalıştılar ama kabul etmedim. Zaten panik bir insanım o ortam bile beni veriyordu. Kabul etmedim beni uyutun diye tutturdum. Belden ameliyatlı olduğum için çok sorun olmadı. Uyudum uyandım herşey bitmişti bile… Gözümü açtığımda dinlenme odasindaydim ağrım ilk başlarda çoktu. Çoktu derken dayanilmayacak bir ağrım değil tabiki. Benim penisilin alerjim olduğu için kuvvetli bir ağrı kesici yapmamışlar. O yüzdenmis ağrım. Yukarı çıkardılar yatağa geçtim kum torbası koydular. Ağrı kesici yapıldı ve ağrım hafifledi. Adet olur gibi rahim kadilmalari başladı. Alttan kanama oldukça dahad rahatladım. Hatta kum torbasini kaydikca kendim yukarı çekiyordum ki kanama olsun daha çabuk toparlanayim diye🤭 ilk ayağa kalkışta çok rahattım ama sonda zorladı beni onunla yuruyemedim fazla… Onu cikarttirdim ve ikinciye desteksiz tek başıma kalkmaya çalıştım. Ağrım oldu biraz ama umursamadım. Biran önce toparlanmak istiyordum. Yürüdükçe açıldım ve rahatladım. Dikişlere birşey olur diye çok zorlandım kendimi… WC ye tek başıma gittim. Önce kısa yürüyüşler yapıp sonra uzun yürüyüşler yaptım. 7 8 saat sonra hemşire ağrı kesici iğne için geldi istemedim gayet iyiyim dedim 🤭 oda şaşırdı gece belki ağrın artar yapalım yinede dedi… Vee sabahına taburcu olduk bile 😊 belden uyusturulanlar iki gün yatarken ben bir gece yatıp çıktım hastaneden… Darısı benim gibi doğumunu bekleyen tüm hamislere… Sorunuz varsa müsait oldugumda elimden geldiğince yardımcı olurum canlarım ❤️ Rabbim hepinizi kurtarsın ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah…