melikedelibas Hanımlar 29+4 deyim ve vajina kemiklerinde vajinada hep bir ağrı zonklama var normalmi yani sizde var mı korkmaya başladım doktoruma randevum 2 hafta sonra
Papatyaa_01 melikedelibas 28.haftamdayım ama bayadır var ağrı yürürken pek değilde özellikle yatarken dönünce çok ağrı oluyor şimdi arabaya inip binerkende acımaya başladı eğilincede acıyo :) doktora sordum normal dedi hem çocuk büyüyo hem rahim büyüyo dedi Allahdan yürürken ve iş yaparken rahatsız etmiyo 🤷🏻♀️
CmreKsidar melikedelibas aynen benimde var 28 haftalığım. 22 den beri var yatakta sağdan sola dönmek koltuktan kalkmak bazı şeyleri yapmak eziyet oluyor. Öyle sızlayıp acıyor ki. Doktorum normal dedi bende kabullendim artık.
hayalperest2310 melikedelibas 30 haftalık oldum benim de bir haftadır var pelvik bölgesinde özellikle yarın doktor randevum var sorcm inşallah
Gnsmlk Bende de aynı sorun var sürekli ağrıyor. Doktorum rahim kaslarınin gerilmesinden dolayı oluyor çok ayakta kalma dinlen böyle durumlarda geçer dedi. Ama uzandigimda da otururken de ayaktayken de sürekli ağrıyor bende bir çözüm bulamadım.
melikedelibas @Gnsmlk Banada gecenki kontrolumde normal dedi rahim agzinida olcmustu ama simdi iyice artinca korkmaya basladim randevumada daha var magnezyumda kullaniyorum ama yok bana misin demiyor
melikedelibas @Papatyaa_01 Bende simdi doktoruma yazdım ama hafta sonları cevap vermiyor yarın anca cevap verir ama korktum yani bu kadar olması benime uzun zamandır var ama siddetlendi is yaparken hissetmiyorum ama yatarken kalkarken arabaya in bin egil kalk zülumm oldu afedersinde seyimi tutup geziyorum sanki cocuk cikcak alttan 😂
Papatyaa_01 melikedelibas bence hafta ilerledikce o ağrıda ilerliyor yani şimdi böyleysek son haftalar napıcaz yandıkk 😂
Erolacelya Haftadayız bende 28. Haftalarda başladı hala devam ediyor hatta aksine daha da arttı kalkarken , bazen yürürken otururken eğilince çoğu zaman oluyor yani çok endişelenmeyin kaslar yumuşamaya başladığı için acıyı daha çok hissediyorsunuz. Ben uzun süredir yaşıyorum herhangi bir sorun olmadı yani endişelenmeyin 😌
Erolacelya Bizimki genelde sağda konumlandığı için sağ kasık bacak arası rahim kısmında daha da şiddetli oluyor yerimden kalkarken bile eşimden destek alıyorum çoğu zaman . Bacağımı kaldırıp eşofman pantolon dahi giyemiyorum bazen 😌
melikedelibas @Erolacelya İcıme su serptin bacım Allah razı olsun 2 hafta sonra randevum surekli gitmekde istemiyorum hafta sonlari doktorum whatsapptan cevapta vermiyor yarina kadar çatlardım acı esigide dusuk bir insanim sanirim o yuzden biraz fazla etkilendim cok tesekkur ederim tekrardann 🤗
melikedelibas @Erolacelya Beni anlattın resmen esime surekli kemiklerim kirildi diyorum yada dogumda kirilcak diyorum oyle bir aci bebislerimiz iyi olsunda ben cekerim bu agriyi hic problem degil 😍
Erolacelya melikedelibas Yok yok endişelenme 🤭 valla ben 7-8 haftadır yaşıyorum bu durumu maşallah bebeğimde bende iyiyiz. Hatta şu an bunları yazarken sağımda öyle bir kasılma var ki hiç korkma. Kanama, şiddeti gittikçe artan ağrı gibi durumlar olmadıktan sonra Allah’ın izniyle diğer herşey geçer 😌
melikedelibas @Erolacelya Artık sona dogru yaklastikca paranoyak oldum herseyde bisey ariyorum Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi en buyuk duam 🤲🤲🤲🤲
melikedelibas @Fatma63_41 @CmreKsidar icime su serptiniz cok tesekkur ederim demek normal hafta ilerledikce 🤗
Fatma63_41 melikedelibas çok normal.korkmayin ben yataktan zor dönüyorum afedersin şeyim agriyo çok yuruyuncede öyle