Minikmucizelere Aysll33 merhabalar canım hamilelik oldu mu bende de beyaz akıntı varda o yüzden merak ettim
Elifdamlayildiz Benimki yumurtalardan bı kaç gün sonra akıntı artışı oldu sürekli devam etti o ay hamile olduğumu öğrendim hala devam ediyor ,belirti olabilir canım 🙈
Pemberuya Aysll33 muhtemelen gebeliktir öyleyse canm bide 3 gün kala test yapın varsa en erken genelde öyle çıkıyor 😊
Elifdamlayildiz Aysll33 ay inşallah vardır canım bende tek belirti oydu onuda üzerine durmamistim😅zaten yoktur bu ayda adet olunca otur ağlarım diye düşünmemeye çalışıyordum😁
Elifdamlayildiz Aysll33 hayırlısı canım bende test yaptığımda hiç bişey çıkmıyordu adet olcagim gün yaptım silik çıkmıştı🥰
Elifdamlayildiz Aysll33 ayy kıyamam canım ya benim de bi tane kaybim var 22 haftalık ,insan doğru düzgün sevinemiyor bile artık🥺
Elifdamlayildiz Aysll33 hiç sorma ya 9 aylık bekleyişten sonra ilk ay olmadı diye 3 4 gün boyunca ağladım akşama kadar gözlerim şişmişti artık😂🤯
Aysll33 Minikmucizelere merhabalar canm oldu ama düşürdüm malesef inşallah sende var rabbim hayırlısını nasip etsin
Minikmucizelere Aysll33 ya başın sağ olsun kusura bakma yaranı demiş gibi oldum Allah’ım isteyen herkese tez zanda sağlıklı nadip etsin inşallah