YagmurAnnesi Kivircikkuala Bende ilk hamileliğimde soğuk algınlığı bademciklerim şişmişti acile gittim. Doktor hamilelik emzirme var mı dedi yok dedim. Ciğer filmine gönderdi, tekrar doktorun yanına geldim dedim bende adet düzensizliği var yine gecikti ama bu normal dedim. Bi test yapın yine de dedi… Eşim de ilaçları alırken test almış bi yaptım hamileyim 🫢😍
tubimom Kivircikkuala ben kızımda bir ay boyunca idrarla kan gelfi taş döküyorum diye gittim ne olur ne olmaz diye hamilelik testi yaptırdım bir aylık hamile çıkmıştım
mommyily Hamile misiniz anlamadım ? Hastalık yada ateş hamilelik belirtisi değil, Hamileyseniz de ateş çok önemli yani normal değil hastaneye gitmeniz gerekiyor
bihterquenn Ben vajinal ağrı için gitmiştim hastaneye mantar teşhisi konuldu ilaç yazicakti doktor çocuk düşündüğümüzu söylemiştim her ihtimale karşı kan vermemi istediler sonuçtan sonra ilaç yazacağını sonra kanda hamile olduğum çıktı bu şekilde öğrendim meleğimi 🐤😇
Kivircikkuala YagmurAnnesi bende şu an öyleyim inşallah Hamişimdir mucize olur benim için çektiğim herşey bebeğime değer sağlıklı olsun da tek 👶🏻
Eylulkelebegi 283 CRP 40 derece ateş, titreme, bel ağrısı ile hamile olduğumu öğrendim. Ağır enfeksiyon varmış. Her şey üst üste geldi yanii çok zor oldu ama rabbim ol dedikten sonra oluyormuş 😌
Kivircikkuala Eylulkelebegi bende şu an ateşten düştüm şükür 37.6 inşallah bu ay pozitifi görürüm 🥺👶🏻