Kitapkurduuu Kızlar 2.dozu olan var mı ? Bir kaç yazı gördüm yarında olmam gerekiyor ama emin olamadım
Feyza4 Kitapkurduuu tetenoz aşısını 1 yıl önce vurulmuştum çalışmaya başlarken tek doz şuan 19+1 gebeyim vurulmam gerekiyor mu sizce ?
pamukprensesss Kitapkurduuu ben 2019 yılında elime çivi batınca vurunmustum. Sağlık ocağında ki ebe de bir doz yeter demisti Kasım gibi falan vurundum tekrar vurdurmak istemiyorum.
Ozge-Ka Kitapkurduuu ben 2.dozu 3 gün önce oldum. Tetenoz aşısı önemli bir aşı riske atmak istemedim. Söylenene göre de toplatılmasının sebebi toplatılan aşıların firmasıyla ilgiliymiş. Yeni firmayla anlaşılmış onlarda bir sıkıntı yok diye duydum. Bende 2.dozumu oldum.
Kitapkurduuu Feyza4 kayıttan bakıyorlar yakın tarihte olmuşsun tekrar vurulmana gerek yok bence ama sen yine de doğrusunu öğrenmek için sor
Seval75 Bende 16 Aralık’ta ilk dozu oldum haberler çıktı bir pişman oldum yaptırınca doktorum ol demişti şimdi 4 Şubat’ta ikinci dozu olmam gerekiyor olsammı olmasammı kararsızım
Kitapkurduuu Seval75 evet bende karar veremedim bir türlü sağlık ocağı aradı bende toplatıldığını duydum o yüzden olmak istemiyorum dedim ebe de bana sadece tarihi geçtiği için topladılar bir sıkıntı yok dedi ama ben tedirginim yine de
Yenidenanneoluyom Ben de toplatilmadan önce ilk dozu olmuştum. Sonra haberler çıkınca iki gün cok stres oldum. Hemsire diğer doz için aradığında 2. dozu olmayacağımı söyledim. İlk aşı da sizi korur nasil isterseniz dedi. Olmadim.
Bebek-2023 Bende 2015 de olmuşum en son HEMŞİRe nin birisi 2015 de vurunmuş olmak sistemde var tek doz vurmak yeterli dedi vurundum başka bi hemşire de 2015 deki tetonozun hiç bir faydası olmaz 2 doz olmalısın dedi ama ben tek dozda kaldım şuan 36+3 gebeyim