Bayanulu CMV igM pozitif çıkan oldu mu hiç? 5 haftalık hamileyim internetten araştırdım korktum 😭 bilginiz varsa söyler misiniz?
dml33 Bayanulu igm suan gecirdigini gosteriyor igg aviditeye baktirmalisin doktorun ister zaten igg pozitif cikmasi gerek daha once gecirdigini anlamak icin
Aysims Bayanulu igg pozitifse bağışıklık demek o önemli değil ama igm önemli şu an geçirildiği anlamına geliyor ama genelde yalancı pozitif olabiliyor igg avidite yapılması lazım bende yaptırdım sonuç bekliyorum
glsmdncr Cnm bn yaptırdığımda değerlerin referans aralığı 05 arasıydı. bnm 250 çıkmıştı. Diger ywpilan testlerin hepsi çok yüksekti. Internet denen o lanetten çok araştırdım. biri bebeğim öldü biri bebeğimi aldılar değer yüksek diye filan demişler. Cok agladim cok korktum. Doktoruma gittigimizde Bunun yuksek olmasi senin vucudunda bu viruse karsi bagisiklik oldugunun göstergesi dedi. yani hamileyken bu virüse yakalanmazsin dedi. Sakin korkma. Internette de o kadınlar kulübünden filan biseye bakıp inanma biz korktuğumuz için hep negatif düşünüyoruz..
Burcak61 Elifimm benimkide pozitif çıkmıştı avidite yaptırdın mı sakin ol genelde çoğu kişide pozitif çıkıyor avidite yapıldığında önceden geçirildiği anlaşılıyor
Elifimm Burcak61 bugun yaptırdım aviditeyı. Uğursuzlukta yapmak istemıyorum ama bir türlü düşünmekten kendımı alamıyorum😔 benim ilk gebeliğimde cmv igg aviditesi yuksek 0,85 yazıyor bu pozitif demek mi oluyor kafam karma karışık
Burcak61 Elifimm yüksek avidite önceden geçirdiğini işaret ediyor gebelikle ilgisi yok demek harap etmeyin kendinizi ben onun yüzünden ilk 3 ay mahvolmuştum 2-3 hafta sonuç beklemiştim strese girdim o kadar boş